22.01.2020-12:39 (Son Güncelleme:22.01.2020-12:36)

Lemina Olayında Yeni Gelişme

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Lemina için gündeme gelen "gasp ve saldırı" iddiasına bugün bir yenisi daha eklendi.

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Lemina için gündeme gelen "gasp ve saldırı" iddiasına bugün bir yenisi daha eklendi.

Denizlispor karşılaşmasının ardından Ortaköy'deki Blackk isimli gece kulübüne eğlenmeye giden yıldız oyuncu Lemina, Ömer Bayram, Donk ve Jimmy Durmaz çıkışta fotoğraflarını çeken Takvim Gazetesi Muhabiri Doğan Savaş'a engel olmak istediler. Muhabir Savaş fotoğrafları silmemesi nedeniyle Lemina, zorla makinesini alıp parçaladı. Savaş, Lemina’dan şikayetçi olurken, güvenlik kameraları görüntülerini Savcılık incelemeye aldığı belirtildi. Kamuya açık alanda yalnızca görevini yapmak isteyen Savaş, şu ifadelerde bulundu:"10 kişi üzerime saldırdı. Hepsi beni çekiştirdi. Zor anlar yaşadım. Psikolojim zor düzelir."

Takvim muhabiri Doğan Savaş’ın makinesine el koyan Lemina, parçalamış şekilde geri verirken fotoğrafları da aldı. Ancak Lemina yaşanan olay için "Kuzenim yaptı" dedi.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak yaşanan olayı duyar duymaz Takvim Muhabiri Doğan Savaş ile iletişime geçti. Barış sağlamak adına temasa geçen Albayrak, "Makinenin değeri neyse karşılayalım. Ne kadar makine?" sorusunu yöneltirken "30 bin TL" yanıtını almasının ardından "Çokmuş. " dedi ve bir daha geri dönüş yapmadığı ifade edildi.

TAKVİM SPOR MÜDÜRÜ - TUNÇ ÖZGEN
“Galatasaraylı bir futbolcu sabaha karşı magazin muhabirimiz Doğan Savaş'a saldırıp zorla fotoğraf makinesini alıyor. Resmen gasp ediyor. Üstelik körkütük sarhoş. İşin en acı tarafı Galatasaray Yönetimi'nden Allah'ın bir kulu arayıp özür dilemiyor. Abdürrahim Albayrak muhabirimizi arayıp, "Kaç paraysa verelim" diyebiliyor. Bu küstahlık yetmezmiş gibi bir de karakola gidip yalan beyanda bulunuyorlar. Maalesef eski yönetici nezaketi şu anda görevde olan Galatasaray Yönetimi'nde yok. Biz Turkuvaz Medya olarak sonuna kadar bu işin peşinde olacağız. Bu ülkede adalet var, hukuk var. Burası dağ başı değil. Galatasaray Yönetimi yönetim olsa, sabahın 5 buçuğunda orada olan oyuncusunu korumaz, kadro dışı bırakır. "Orada o saatte ne işin var" derdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr