18.03.2020-09:02 (Son Güncelleme:18.03.2020-08:56)

İlhan Palut: 'Kaybettiğimiz İstikrarı Yeniden Yakalamak İstiyoruz'

Süper Lig’in 21. hafta erteleme karşılaşmasında konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 2-0 yenen Göztepe’nin teknik adamı İlhan Palut, tekrardan çıkışa geçmek istediklerini aktardı.

Süper Lig’in 21. hafta erteleme mücadelesinde evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 2-0 yenen Göztepe’nin teknik adamı İlhan Palut, tekrardan çıkışa geçmek istediklerini dile getirdi. Palut, kulübün web sitesinde bulunan açıklamasında, ligdeki bütün ekipler için konsantrasyonu zor bir dönemde olduklarını vurguladı.

Dünyayı saran yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınını yüzünden futbolcuları karşılaşmaya hazırlamanın kolay olmadığını bildiren Palut, şu sözleri söyledi:

"İşin futbol tarafına baktığımız zaman, son haftalarda kötü bir gidişatımız vardı ve artık buna dur dememiz gerekiyordu. Oyuncularım ilk dakikadan bitiş düdüğüne kadar sahaya karakter koydular ve iyi bir performans sergilediler. Bahsettiğim kötü sürecin ardından bugün çok ihtiyacımız olan bir 3 puan aldık. Çalışmaya devam ederek, kaybettiğimiz istikrarı tekrar yakalamak istiyoruz."
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr