30.11.2021-09:18 (Son Güncelleme:30.11.2021-09:18)

Göztepe'de Nestor El Maestro'dan Fenerbahçe Maçının Ardından Açıklamalar!

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında kendi sahalarında oynadıkları Fenerbahçe mücadelesinde aldıkları beraberliğin ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının kapanış mücadelesinde İzmir ekibi Göztepe kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan müsabakada ev sahibi Göztepe'nin 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Fenerbahçe, Serdar Dursun'un golüyle skoru 1-1'e getirdi ve taraflar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

GÖZTEPE'DE ELEŞTİRİ OKLARININ HEFESİ EL MAESTRO

Göztepe'de haftalardır eleştiri oklarının hedefinde olan ve alınan sonuçlar nedeniyle görevinden ayrılma ihtimali konuşulan Teknik Direktör Nestor El Maestro, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

NESTOR EL MAESTRO'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Oyunun her alanda biz daha üstündük. Neredeyse oyunun her fazında daha iyiydik diyebiliriz. Fiziksel ve taktiksel olarak. Türkiye'nin en büyük takımına karşı sahaya çıkıp daha mütevazı olan takım onlarmış, daha büyük olan takım bizmişiz gibi görüntü sergilemek bizim için mutluluk verici bir şey. Sonuca bakacak olursak berabere kaldık. Çok da memnun değiliz. Yönetimle bir takım görüşmelerim oluyor ama şu an için önemli olan işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışmak. Bugün bitti yarın yine tekrar antrenmanımızı yapacağız. Önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız. Bence şu an için yapmamız gereken her maçı final gibi görüp kısa vadeli planlarla takımımızı en iyi yere getirmeye çalışmak. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr