25.08.2020-10:19 (Son Güncelleme:25.08.2020-11:23)

Galatasaray’a Marcao Piyangosu!

Galatasaray'da flaş Marcao gelişmesi. Birkaç İngiliz takımının Marcao’nun menajeriyle iletişime geçtiği, ilk aşamada konuşulan bonservis ücretinin ise 15-20 milyon Euro arasında olduğu öne sürüldü.

Galatasaray’ın 24 yaşındaki genç savunmacısı, İngilizler’in radarına girmeyi başardı. Brezilyalı’nın menajeriyle iletişime geçen birkaç İngiliz yöneticinin, 15-20 milyon Euro bandında bir bonservis ücretiyle Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlandığı öne sürülüyor. Sarı kırmızılıların Ocak 2019’da 4 milyon Euro’ya transfer ettiği Brezilyalı stoper, özellikle oyun kurma becerisiyle dikkat çekmişti. İngiltere’de üçlü savunma sahaya çıkan kulüplerin bu sebeple Marcao ile ilgilendiği ve genç oyuncuyu sol stoper olarak istedikleri ortaya çıktı. Marcao bu senelik ücreti ise 800 bin Euro.

SOL AYAKLI STOPER ARAYIŞINDALAR

Cim Bom’un bu gelişme üzerine her olasılığı dikkate alarak, sol ayaklı yeni bir savunmacı arayışında olduğu ortaya çıktı. Scout ekibinin teklif ettiği ve Fatih Terim’in onayladığı birkaç oyuncu için maliyet araştırması yapılacak.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr