14.01.2021-00:41 (Son Güncelleme:14.01.2021-00:37)

Fenerbahçe'de Gönderilmesi Planlanan Oyuncudan Beklenmedik Talep!

Süper Lig'de transfer döneminin başlamasıyla birlikte çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe yönetimi bir yandan TFF'nin belirlediği limitlerde problem yaşamamak için gözden çıkarılan oyuncularıyla yolları ayırmak istiyor. Bu sırada yapılan görüşmelerde Nabil Dirar'dan şok bir talep ile karşılaşıldı.

Fenerbahçe, Mesut Özil ve Sokratis gibi yeni isimlerle kadrosuna takviye yapmak isterken bir yandan da var olan sözleşmelerden çıkmak için görüşmelere başladı.

Erol Bulut'un raporu doğrultusunda sezon başında kadro dışı bırakılan Nabil Dirar ile kesin olarak yollarını ayıracak olan Fenerbahçe, Faslı futbolcu ile karşılıklı anlaşma şeklinde yollarını ayırmak istiyor.

Fenerbahçe'den 1.5 milyon euro garanti maaş alan ve sarı-lacivertli kulüpten ayrılmak istemeyen 34 yaşındaki Nabil Dirar, gelen teklifleri de yeterli seviyede maaş seviyesine ulaşmadığı için kabul etmiyor.

2022 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi olan ve bu sözleşmeden çıkmak istemeyen Nabil Dirar, sarı-lacivertli kulübün sözleşme fesih talebini kabul etmek için 1 milyon euro istiyor.
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr