25.03.2021-18:35 (Son Güncelleme:25.03.2021-18:35)

Fenerbahçe'de Erol Bulut Dönemi Sona Erdi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de uzunca bir süredir takımdaki geleceği tartışma konusu olan Teknik Direktör Erol Bulut, dönemi sona erdi.

Fenerbahçe'de haftalardır eleştiri oklarının hedefi olan Teknik Direktör Erol Bulut'un görevine son verildi. Karşılıklı olarak anlaşma sağlanarak sözleşmesi feshedildi.

Bu sezon Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de 30 karşılaşmaya çıkan Fenerbahçe, 18 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 59 puanla 3.sırada yer aldı.

Ezeli rakiplerine karşı uzunca süredir derbilerde devam ettirdiği galibiyet serisini Teknik Direktör Erol Bulut döneminde sona erdirmişti.

Fenerbahçe Erol Bulut yönetiminde sahasında uzun senelerdir mağlubiyet yüzü görmediği, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Göztepe ve Gençlerbirliği'ne karşı Kadiköy'de mağlup oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turda katılan Fenerbahçe, çeyrek finale kadar ilerlemiş ancak çeyrek finalde de Medipol Başakşehir'e mağlup olarak kupadan elenmişti.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ;

' 2020-21 sezonu itibariyle Futbol Takımımızın Teknik Direktörlük görevini yürüten Sayın Erol Bulut ile yollarımız bugün itibarıyla karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. Fenerbahçe’mizin çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Erol Bulut’a teşekkür ediyor; kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz. Sezonun geri kalan haftalarında, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu kararla, Sportif Direktörümüz Emre Belözoğlu futbol takımımızın teknik sorumlusu olarak görev yapacaktır. Süper Lig’de mücadelesini Emre Belözoğlu’nun yönetiminde sürdürecek olan takımımıza başarılar diliyoruz. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr