02.04.2020-11:39 (Son Güncelleme:02.04.2020-11:35)

Falcao İçin Şok Transfer İddiası! 10 Milyon Euro'ya Al Sadd'a Gidiyor

Galatasaray’ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao hakkında Katar basınından şok iddia ortaya atıldı. Senelik 10 Milyon Euro teklif edilen Falcao’nun Katar’a gideceği yazıldı.

Katar'ın Al Watan Gazetesi'nin yaptığı habere göre Galatasaray'ın maaş indirimi önerisine olumsuz yaklaşan Radamel Falcao'nun Al Sadd’a transfer olacağı gündeme geldi. Barcelona'nın eski futbolcusu Xavi'nin teknik direktörü olduğu kulübün, Kolombiyalı futbolcuya senelik 10 milyon Euro önerdiği iddia edildi.

Coronavirüs salgını sebebiyle liglerin ertelenmesiyle mali açıdan krize giren takımlar, farklı çözüm yolları bulmaya çalışmakta.

Ekonomik problemleri atlatmak için akıllara gelen ilk fikir ise oyuncuların maaşlarında kesinti yapmak. Juventus ve Barcelona'nın bu planı uygulamasının ardından Süper Lig kulüpleri de futbolcularla iletişime geçmeye başladı.

FALCAO İNDİRİMİ KABUL ETMEDİ

Galatasaray'ın da öncelikle yıldız oyuncular olmak üzere kadrodaki futbolculardan maaşlarından kesinti talep ettiği belirtiliyor.

Katar medyasından sarı-kırmızılı kulüp için flaş bir iddia açıklandı. Al Watan'dan yapılan habere göre Falcao, yönetimden gelen maaş kesintisi talebini olumsuz cevapladı ve Al Sadd’a transfer olmaya kara verdi.

Kolombiya futbolunun tanınmış sporcularından Faustino Asprilla'nın Falcao'nun Al Sadd ile anlaşacağı iddialarına, "Katar, futbol oynamak için iyi seçenektir" dediği ifade edildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr