Altcoinler'in son durumu ne olacak? Kripto para ve token sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Güncel piyasadaki toplam kripto para ve token sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve 20 bini aştı. Peki altcoinler'in son durumu ne olacak? sorusu milyonlarca kripto para yatırıcımların akıllarında yer alıyor. Sizler için bu sorunun cevabını ve daha fazlasını haberimizde derledik.

27.06.2022-14:28 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-14:38) Altcoinler'in son durumu ne olacak? Kripto para ve token sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Dünyada son zamanlarda oldukça popüler yatırım aracı olan Kripto paralar, birçok yatırımcının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Kripto para piyasaları 2022 yılı itibariyle sert rüzgarların estiği bir düşüş döneminden geçerken, Fed’in faiz konusunda uygulamış olduğu adımlar, Rusya-Ukrayna arasında gerçekleşen savaş ve dünyadaki enflasyon krizi derken 2022 yılında %50’den fazla değer kaybeden kripto paraların, Temmuz ayı ile birlikte tekrardan yukarı yönlü ivme kazanma çabası görülüyor. Kripto paralar için veri sağlayan özel bir şirketin verileri doğrultusunda, güncel piyasadaki toplam kripto para ve token sayısı da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve 20 bini aştı.


Altcoinler'in son durumu ne olacak?

Özellikle Bitcoin analizcileri başta olmak üzere birçok uzman, altcoin‘lerinin yüzde 80’den fazlasının uzun dönemde yok olabileceğini dile getirirken, kullanım alanı bulunanların ve yükseliş dönemlerinde olacak olan birçok manipülasyonlara karşı uzak durmayı başaranların ise piyasalarda uzun bir süre kalma şansının diğerlerine kıyasla çok daha yüksek olacağı düşünülüyor.

Piyasaya 100 milyar dolar girildi

Geçtiğimiz hafta tekrardan 20 bin doların üzerine çıkan ve son günlerde ise 21 bin doların üzerinde kalabilen Bitcoin sayesinde, piyasaya fazladan 100 milyar doların daha girdiği biliniyor.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal