Ali Ravcı: 'Şu An Nasıl Bir Yol İzleyeceğiz İnanın Bilmiyoruz'

Yeni Malatyaspor'da 5 oyuncu ve 1 çalışanın coronavirüs testinin pozitif olmasının sonrasında Sportif Direktör Ali Ravcı açıklamalarda bulundu.

29.05.2020-10:51 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-10:48) Ali Ravcı: 'Şu An Nasıl Bir Yol İzleyeceğiz İnanın Bilmiyoruz'

Yeni Malatyaspor'da yeni tip coronavirüs (Covid-19) vakalarının çoğalmasının sonrasında konuşan Sportif Direktör Ali Ravcı, zor zamanlardan geçtiklerini aktardı.

Coronavirüs tespit edilen oyuncuların 14 gün kuralı ve tedavi sürecinin sonrasında sahalara döneceğini söyleyen Ravcı, "Kulüpte iç içe olduğumuz, her gün birlikte yemek yediğimiz arkadaşlarımızın testleri pozitif çıktı. Haliyle herkes tedirgin, herkes düşünceli. Açıkçası ben sayının artmasından korkuyorum. Şunun şurasında ligin başlamasına da az bir süre kaldı. Kaç futbolcuyla hazırlanacağız. Pozitif futbolcular tekrar nasıl form yakalayacak, bunlar cevap bekleyen sorular. Olayın bir de psikolojik yönü var. İnanın diğer oyuncularımız da yaşadıkları sıkıntıları gelip bizimle paylaşıyorlar. Her şeye rağmen ligde çıkıp elimizden gelenin en iyisini yaparak örnek bir mücadele ortaya koymak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal