Ali Babacan İddiası Atatürkçü Düşünce Derneği'ni Karıştırdı: Hemen İstifa Etsinler

Gazeteci Gürkan Hacır'ın Ali Babacan'ın Atatürkçü Düşünce Derneği'nde bazı kişilerle konuştuğunu iddia etmesi ADD'yi karıştırdı. ADD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Ateşoğlu bu kişilerin ADD'den istifa etmesi gerektiğini söyledi.

29.06.2019-11:22 - (Son Güncelleme: 29.06.2019-11:18)

23 Haziran'daki İstanbul seçiminin sonrasında Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın parti kurma çalışmalarına hız verdiği bildirildi.

Gazeteci Gürkan Hacır, Babacan'ın parti çalışmaları hakkında katıldığı bir televizyon programında dikkat çekici açıklamalar yaptı.

HACIR'IN SÖZLERİ ADD'Yİ KARIŞTIRDI

Hacır, parti çalışmalarında Babacan'ın farklı kesimlerle de görüştüğünü söyleyip, görüşülen kişiler arasında Atatürkçü Düşünce Derneği'nden de (ADD) kişilerin olduğunu ifade etti. Hacır'ın bu sözleri ADD'de yeni bir tartışma başlattı.

ADD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Ateşoğlu, sosyal medya sayfasından Hacır'ın sözlerini aktardı ve Babacan'la görüşen kişinin ADD'den istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Ateşoğlu şunları kaydetti:

"Ali Babacan'ın kuracağı partide "Atatürkçü Düşünce Derneği'nden bazı kişilerin olduğu konuşuluyor, hatta üst düzey. (27 Haziran CNN Türk)"

1 gün geçti ADD'den yalanlama veya tekzip gelmedi. Kimler Ali Babacan ile beraberse ADD'den DERHAL İSTİFA etmelidir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal