Alexander Sörloth: ‘Trabzonspor'a Sözüm Var’

Trabzonspor kulübüyle kariyerinin en iyi zamanlarını yaşayan ve attığı 25 golle bütün Avrupa’nın takibine giren Sörloth’un ismi, transferde büyük takımlarla geçiyor.

03.04.2020-08:45 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-08:42) Alexander Sörloth: ‘Trabzonspor'a Sözüm Var’

Norveç’te bir televizyon programına açıklama yapan ‘Kuzeyin Kralı’, “Real Madrid, yer yüzünün en büyük takımlarından biri. Bayern de öyle. Oynamak istemiyorum dersem kimse bana inanmaz. Ama benim Trabzonspor’a verilmiş bir sözüm var. Transferde de önce onların ikna edilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Norveç’te yayın yapan TV2’nin misafiri olan Sörloth, önemli açıklamalarda yaptı. Real ve Bayern iddialarının yöneltildiği 24 yaşındaki futbolcu, “Real Madrid yer yüzünün en büyük kulüplerinden biri. Oynamak istemiyorum dersem kimse inanmaz. Her oyuncu gibi elbette çok isterim. Ama benim Trabzonspor’a verilmiş bir sözüm var. Zaten onlarla anlaşmadan Real Madrid veya bir başka kulübe gidemem. Bayern Münih de etkileyici bir kulüp. Lewandowski ile kıyaslamaları bir onur. Ama önce Trabzonspor’un ikna edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

‘BU TAKIMI ÇOK SEVİYORUM’

Sörloth konuşmalarını şu şekilde sonlandırdı: “Beni seven, bana saygı duyan, benim de çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir takımdayım. Trabzonspor’un sezon başında Premier Lig ekibi Crystal Palace’tan 2 yıllığına kiraladığı Sörloth’un 6 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu Bordo-Mavililer’de. Yönetim bu maddeyi kullanıp, Sörloth’u istediği rakama satabilir.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal