Alex De Souza: ‘Ben Maaşımı Bırakırdım’

Fenerbahçe'nin efsane ismi Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, Brezilya medyasına açıklamalar yaptı.

16.04.2020-14:35 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-14:32) Alex De Souza: ‘Ben Maaşımı Bırakırdım’

Fenerbahçe'nin efsane ismi Brezilyalı oyuncu Alex de Souza, Brezilya medyasına açıklamalarda bulundu. Yeni tip coronavirüs (Covid-19) süresince futbolcuların hakları ve görevleri ile ilgili konuşan Alex de Souza, ''Salgın nedeniyle maaşınızdan vazgeçer misiniz?'' sorusuna cevap verdi.

42 yaşındaki Brezilyalı efsane, ''Bu soru ile neden bahsediyorsunuz şimdi? Maaş mı yoksa geride kalan maaş mı? Brezilya’da kaç kulüp ödemeleri zamanında yapıyor? Öncelikle bunu konuşmak gerekiyor. Kulübüm diğer yükümlülükleri yerine getirdiği sürece ben olsam maaşımı bu dönemde bırakırdım.'' şeklinde konuştu.

‘TÜRKLER BENİ HEP ŞAŞIRTIYOR’

“Fenerbahçe taraftarlarının heykelinizi koronavirüse karşı ‘koruduğu’ haberini nasıl aldınız?” sorusuna ise Brezilyalı oyuncu, “Bir arkadaşım bana ‘bak kaptan, seninle ilgileniyoruz’ diyerek bir fotoğraf gönderdi. Türkler beni her gün daha çok şaşırtıyor. Yedi yıl önce İstanbul’dan ayrıldım, bunu yapmalarına gerek yoktu. Ama içinde yaşadığımız şu anki durumda bu hareketi çok büyük bir sevgi jesti olarak görüyorum.” ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal