AK Parti'den İttifak Açıklaması: Her An Bir Araya Gelebilirler

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK sonrasında açıklamalar yaptı. İttifak konusunu değerlendiren Çelik, "Cumhur İttifakı'na bağlılığımız sürüyor. Bahçeli ile Erdoğan her an bir araya gelebilir. Somut bir karar yok, olabilir" dedi.

10.09.2018-18:40 - (Son Güncelleme: 10.09.2018-18:34) AK Parti'den İttifak Açıklaması: Her An Bir Araya Gelebilirler

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimlerin de gündeme geldiği MYK toplantısının sonrasında açıklamalar yaptı.

Açıklamalar şu şekilde:

"İçinde bulunduğumuz dönemi aşabileceğimizi insanımız açık bir biçimde görmektedir. Desteğini devam ettirmektedir. Hükümetimizin önlemlerinin uygulanması ile varacağımız neticenin insanımıza yansıyacağını göreceğiz. En büyük güç halkımızın verdiği destektir. Kapsamlı bir biçimde görüştük."

"Ekim ayında geleneksel AK Parti kamplarından birini yapacağız. Buna çok değer veriyoruz. Yeni dönemin ilk kampı olacak. Çok kritik bir platform."

SORU - CEVAP

(Yerel seçimlerde ittifak, Bahçeli'nin ittifak sözleri) - "Cumhur İttifakı geçen seçimde büyük kazanımlar elde etti. Bundan sonra da kazanımlar getireceğinden kuşkumuz yok. Cumhur İttifakı'na bağlılığımız sürüyor. Bahçeli ile Erdoğan her an bir araya gelebilir. Somut bir karar yok, olabilir. Yerel seçimlerde nasıl bir mekanizmaya gelecek, bununla alakalı kararımız yok."

(Af konusu) - Af ile alakalı daha önce söylediklerimizi etrafaında duruyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Kırgızistan dönüşü açıklama gerçekleştirdi. Pozisyonumuzda farklılık yok. MYK'da af hususunu gündemimize getirmedik.

(Tahran zirvesi) Diplomasi tarihinin en ilginç zirvelerinden bir tanesiydi. Bütün zirve canlı yayınlandı. Fakat bu yanlışlıkla mı oldu bilmiyoruz. Bütün dünya şunu fark etti ki, masada insani hasssasiyetleri söyleyen ve ateşkesi gündeme taşıyan Sayın Cumhurbaşkanımız oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal