AK Partiden İhraç Edilen Müptezel İle İlgili Serbest Bırakıldı Yalanı

100 yıllık Cumhuriyet tarihinin zirve noktasını yaşayan, ve tüm dünyanın imrenerek baktığı ülkemizde, ne yazık ki muhalif kesimler ve dış güçler tarafından yapılan saldırıların ardı arkası kesilmiyor.

28.03.2021-01:28 - (Son Güncelleme: 28.03.2021-01:51) AK Partiden İhraç Edilen Müptezel İle İlgili Serbest Bırakıldı Yalanı

Geçtiğimiz akşam internette yayınlanan ve eski AK Parti Genel Merkezi personeli Kürşat Ayvatoğlu'na ait olan görüntüler sonrası başlatılan soruşturmayla ilgili internete yalan haber paylaşımı yaparak algı operasyonu sürdürüldü. 

BAŞSAVCILIK AÇIKLAMADA BULUNDU


İlk olarak bir Alman kurumuna bağlı kişi tarafından lanse edilen yalan haberin aksine, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, 'pudra şekeri içti serbest kaldı' şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmamaktadır. Şüpheli hakkında 26 Mart 2021'de Türk Ceza Kanunu'nun 190/2 ve 191/1 maddeleri uyarınca soruşturma başlatılmıştır" denildi. 

Ayrıca yayınlanan bildiride, "Şüphelinin evi ve arabasında suç unsuru olabilecek deliller toplanmıştır. Dosya kapsamı ve delil durumuna göre değerlendirme yapılmış olup 5. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından şüpheli hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve belirli yerlere başvuru şeklinde adli kontrol tebdiri uygulanmıştır" açıklamasında bulunuldu. 


YALANIN YAYILMASINA YARDIMCI OLDU

Tüm bu yalan haber silsilesine inanlardan biri de ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir oldu. Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından karalama kampanyasına katılarak, yalan haberlerin daha geniş kitlelere ulaşmasına aracı oldu. Fakat kendisine cevap gecikmedi!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal