Ahmet Hakan'dan Rektörlere 'Melih Bulu' Çağrısı

Ahmet Hakan Melih Bulu'ya karşı başlatılan eylemlere Cumhurbaşkanı tarafından atanan diğer rektörlerden neden ses gelmediğini dile getirdi.

06.02.2021-14:01 - (Son Güncelleme: 06.02.2021-14:01) Ahmet Hakan'dan Rektörlere 'Melih Bulu' Çağrısı

Ahmet Hakan, Melih Bulu’nun yasal olan her rektör ataması gibi Cumhurbaşkanlığında atanması karşısında başlatılan eylemlere karşı ateş püskürttü. 

Melih Bulu’ya, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanan diğer rektörlerden neden destek gelmediği konusuna eleştiri getiren Ahmet Hakan konuya bu şekilde başka bir olaydan baktı. 

Kendini Mehmet Bulu'nun yerine koyarak açıklamalarda bulunan Ahmet Hakan diğer rektörlerin ölü taklidi yaptığına işaret etti ve bu doğrultuda tam olarak şu ifadeleri kullandı: 

“Melih Bulu’nun yerinde olsaydım protesto gösterisi yapan öğretim üyelerinin yanlarına gidip, ‘Bu dünyadaki en mutlu kişi sevmeyi bilendir’ şarkısını söylerdim” diye konuşan Ahmet Hakan, yazısında ayrıca Prof. Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’nde yüksek lisans ve doktora yaptığına vurgu yaptı. 

Hakan, Melih Bulu’nun yerinde olsaydım başka üniversitelerin rektörlerine, ‘Siz de aynı yöntemle atanmadınız mı? Niye benimle dayanışmıyorsunuz? Niye ölü taklidi yapıyorsunuz?’ diye sitem ederdim” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal