Ağır Hezimetten Sonra Soyunma Odasında Kavga Çıkmış!

Fenerbahçe'nin 4-1'lik Kayserispor hezimeti, kaybedilen önemli bir 3 puanın yanısıra futbolcuların sinirlerini de alt üst etti.

31.01.2017-09:34 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Ağır Hezimetten Sonra Soyunma Odasında Kavga Çıkmış!
Advocaat, maçtan sonra basın toplantısında, "Salih ve Fernandao önde bastı. Bizim taktiğimiz bu değil" diyerek oyuncularını hedef gösterdi. Futbolcular arasında da tansiyon yükseldi.

Jeremain Lens de tam anlamıyla isyan etti. Hollandalı futbolcu, maç sırasında sık sık kendisine yardıma gelmedikleri için arkadaşlarına tepki göstermiş, el kol hareketleriyle daha hareketli olmalarını istemişti.

Hollandalı oyuncu, 90 dakikanın sonunda ise soyunma odasında isyanını sürdürdü. Lens, "Bana adım attırmadılar. Sürekli 2-3 oyuncu beni marke etti. Destek alamadım. Buna rağmen her topu bana gönderdiniz. Pas almak için de bana yaklaşmadınız. Her şey ben mi yapacağım! Daha hareketli olmalıydık" sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

Lens'in bu konuşmayı ortaya yaptığı, hiçbir takım arkadaşıyla doğrudan diyalog kurmadığı öğrenildi.

SERGEN YALÇIN İYİ ÇÖZMÜŞ
Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın da maçtan sonraki açıklamasında oyun planlarını Lens'i durdurmak üzerine kurduklarını söyleyip, "Fenerbahçe'yi ileri taşıyan tek oyuncu Lens. Ona önlem alınca Fenerbahçe hücumda etkisiz kaldı" demişti. Kaynak: sabah
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal