Afara konukları kimler? 10 Haziran Afara sezon finali konukları

Kanal D ekranlarının en sevilen eğlence programı Afara'nın 10 Haziran sezon finaline konuk olarak katılacak olan ünlülerin isimler belli oldu. İşte, Uğur Aslan'ın sunumuyla ekranlara neşe katan ve aynı zamanda izleyenlere müzik ziyafeti yaşatan Afara'nın 10 Haziran Cuma sezon finali konukları..

10.06.2022-15:25 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-16:40) Afara konukları kimler? 10 Haziran Afara sezon finali konukları

Uğur Aslan'ın sunumuyla Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşturulan Afara, bu hafta da birbirinden renkli ve eğlenceli konuklarını stüdyosunda ağırlayacak. Peki, 10 Haziran günü sezon finaliyle ekranlara gelecek olan Afara'nın stüdyosunda bu hafta kimler olacak? İşte, herkesin merakla beklediği müzik ve eğlence programı Afara'nın bu haftaki konukları..

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan müzik eğlence programı Afara, yaz döneminin girmesiyle birlikte sezon finali yapmaya karar verdi. İzleyicilerine güzel bir sezon vedası hazırlayana Afara, bu çerçevede birbirinden renkli ünlü konuklarını da stüdyosuna davet etti. 10 Haziran gününü özel bir şovla kapatmayı hedefleyen Afara, gece saatlerine yayına girecek ve izleyenlere hem bol sohbetli hemde müzik ziyafetli bir zaman geçirtecek. Peki, Afara'nın 9. bölümünde konuklar kimler?

10 Haziran Afara sezon finali konukları

10 Haziran Afara sezon finali konukları

Uğur Aslan'ın sunumuyla renklenen Afara 9. bölümüyle izleyicileri karşısına çıkmaya hazırlanırken, programın bu bölümünde konuk olarak kimlerin katılacağı da belirlendi.

Geçtiğimiz hafta Atiye, Jessica Mayıs, Meltem Yılmazkaya ile Sakiler'i ağırlayan Afara, bu hafta sezon finalinde Tansel Öngel'i, Şebnem Dönmez'i ve Berkay'ı konuk olarak ağırlayacak.

Uğur Aslan'ın sunumuyla ekranlara gelecek olan Afara programı cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 00.15'te ekranlarda olacak.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal