Kaçış dizisinin konusu ne? Disney Plus Kaçış dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Engin Akyürek yeni dizisi konusu

Disney Plus’ta yayınlanacak olan Kaçış dizisi birçok dizi sever tarafından araştırılıyor. Yeni yapımları ile gündemden düşmeyen Disney Plus birçok farklı projeye de yer veriyor. Kaçış dizisinin konusu, oyuncuları merak konusu oldu. Peki, Kaçış dizi konusu nedir? Kaçış dizi oyuncuları kimler? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

10.06.2022-13:33 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-13:33) Kaçış dizisinin konusu ne? Disney Plus Kaçış dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Engin Akyürek yeni dizisi konusu

Türkiye’de yayın hayatına 14 Haziran’da başlayacak olan Disney Plus uzun süredir gündemde yer ediniyor. Türkiye’de yayınlanacak olan orijinal içeriklerden biri olan Kaçış dizisi de birçok kişinin dikkatini çekiyor. Birbirinden farklı ve eğlenceli yapımların yer alacağı platformda 1000’den fazla film ve 16 bini aşan bölümleriyle 400’den fazla dizi yer almaktadır. Platforma erişim saplamak isteyen kişiler tanışma paketi kampanyası ile 279,90 TL ödeyerek platformdaki içeriklerle buluşabilirler. Kaçış dizisinin yönetmen koltuğunda birçok yapıma imza atan Yağız Alp Akaydın yer alıyor. Dizinin senaryosunu ile Ali Doğançay yazmaktadır. Dizi platformda yer almak için gün sayarken izleyicilerde Kaçış dizi konusu nedir? Kaçış dizi oyuncuları kimler? sorularının yanıtı arıyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Kaçış dizi konusu nedir?

Dizi Türkiye’den görev için Orta Doğu ülkelerine gizlice geçen bir grup gazetecinin yaşadıklarını konu ediniyor. Baskın sonrasında terör örgütünün eline düşen bu gazetecilerin neler yaşadığı ekranlara taşınacak. Dizide ‘Mehmet’ karakterine Engin Akyürek hayat verirken ‘Zeynep’ karakterine ise İrem Helvacıoğlu hayat vermektedir. Savaşa dair bütün detayları aktarmak isteyen iki gazetecinin başından geçen olaylara tanıklık edeceğiz. Aksiyon ve dram türünde karşımıza çıkan Kaçış dizisi ilk sezonu 8 bölüm olarak ekranlara gelecek.

Kaçış Dizisi

Kaçış dizisi oyuncuları kimler?

Hem konusu hem de oyuncuları ile dikkat çeken Kaçış dizisinde hangi karakterin kimi canlandıracağı merak edilmektedir. Dizinin oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Engin Akyürek (Mehmet)

İrem Helvacıoğlu (Zeynep)

Levent Ülgen (Ferman)

Aziz Çapkurt

Fikret Kuşkan

Aras Aydın

Onur Bay (İlker)

Leyla Tanlar

Adem Yılmaz

Aziz Çapkurt

Serkan Genç

Sezgin Uzun Bekiroğlu

Dilan Gezaza

Kaçış Dizisi Nerede Çekildi

Kaçış dizisi nerede çekildi?

Dizinin çekimlerine 2021Ekim ayında başlanması planlanırken çekimlere Kasım ayında başlanabildi. Dizinin konusu Orta Doğu ülkelerinden olan Irak’ta Ezidiler Köyü’nde geçmektedir. Dizi çekimleri ile Gaziantep’te yapıldı.

Kaçış dizisi nerde, ne zaman yayınlanacak?

Dizinin yayınlanmasına çok kısa bir süre kaldı. 14 Haziran’da yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus’ta diziye ulaşabilirsiniz.

Disney Plus’ın Türkiye’de sunacağı içerikler neler?

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, yaptığı bir açıklamada platformda yer alacak olan içeriklerden bahsetti. Soner, ‘’The Walt Disney Animation Studios’tan 100’den fazla yapım, izleyicilerin ilgisine sunulacak. 50’den fazla Marvel filmi ve 40’tan fazla Marvel serisi, Star Wars’ın tüm filmleri, ara filmler ve animasyonlar, yerli yapımlar, Disney Plus orijinal içerikleri, son zamanların en öne çıkan yapımlarından Oscar ödüllü ‘Enkanto: Sihirli Dünya’, Karlar Ülkesi; ‘Külkedisi’, ‘Küçük Denizkızı’ ve ‘Kurbağa Prens’ gibi sevilen klasikler ile birlikte ‘Raya ve Son Ejderha’ ve ‘Mulan (2020)’ gibi yakın zamanda gişe rekorları kıran filmler platformda yer alacak’’açıklamalarında bulundu.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal