Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları belli oldu

Kanal D’nin sevilen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları belli oldu. Bu hafta 50. bölümüyle ekranlara gelecek olan programda yıldızlar geçidi yaşanacak. İşte Şarkılar Bizi Söyler 11 Haziran konukları...

10.06.2022-11:10 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-11:10) Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları belli oldu

Yaklaşık 1 yıldır Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her bölümüyle izleyenleri eğlenceye ve müziğe doyuran Şarkılar Bizi Söyler programı, bu hafta 50. bölümüyle seyircileri karşılayacak. Sunuculuğunu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin üstlendiği müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları belli oldu. Şarkılar Bizi Söyler 11 Haziran konuklarını öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırmalarını yoğunlaştırdı.

Şarkılar Bizi Söyler 11 Haziran konukları kimler?

Yapımcılığını Polat Yağcı ve Poll Production'ın üstlendiği, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici üçlüsünün müziğe ve eğlenceye doyuran sunumuyla ekranlara gelen Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölüm konukları belli oldu.

Şarkılar Bizi Söyler 11 Haziran konukları

Bu hafta 50. bölümüyle ekranlarda olacak olan Şarkılar Bizi Söyler’de "Mahsun Kırmızıgül Gecesi" konsepti kapsamında usta sanatçı Mahsun Kırmızıgül konuk olarak yer alacak.

Şarkılar Bizi Söyler 50. bölüm 11 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal