İsmail Küçükkaya ayrıldı mı? FOX TV İsmail Küçükkaya neden yok, istifa mı etti?

Hafta içi her gün sabah saatlerinde Fox TV ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkan İsmail Küçükkaya’nın bu sabah ekranlarda görülmemesi merak uyandırdı. Peki İsmail Küçükkaya ayrıldı mı? FOX TV İsmail Küçükkaya neden yok, istifa mı etti? Soruların yanıtı haberimizde...

10.06.2022-10:45 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-10:45) İsmail Küçükkaya ayrıldı mı? FOX TV İsmail Küçükkaya neden yok, istifa mı etti?

Fox TV ekranlarının sevilen sabah programı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat, hafta içi her gün sabah saat 08.00’de İsmail Küçükkaya’nın sunumuyla ekranlara geliyor. İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programı saat 11.00’e kadar Türkiye’de ve dünyada günün öne çıkan başlıklarını izleyenlerle buluşturuyor. Fakat sunucu İsmail Küçükkaya’nın bu sabah ki yayında ekranlarda görülmemesi izleyenlerin kafasında ‘’İsmail Küçükkaya ayrıldı mı? FOX TV İsmail Küçükkaya neden yok, istifa mı etti?’’ sorularının oluşmasına yol açtı.

FOX TV İsmail Küçükkaya neden yok, istifa mı etti?

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında İsmail Küçükkaya’nın olmayışı ekranları başındaki insanların kafasının karışmasına sebep olmuştu. Küçükkaya ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile belirsizliğe son verdi.

İsmail Küçükkaya ayrıldı mı

İsmail Küçükkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ABD’nin Washington eyaletinde tatilde olduğunu ve söyledi.

İsmail Küçükkaya ayrıldı mı?

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında İsmail Küçükkaya’nın yerine geçici bir süre ile İlker Karagöz sunucu olarak yer alacak. Küçükkaya’nın ise en geç Eylül ayında Fox TV ekranlarına döneceği tahmin ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal