FOX İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat bugün neden yok? 10 Haziran 2022 Cuma İsmail Küçükkaya nerede, bitti mi?

FOX TV’de ekrana gelen İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının ekranlarda olmaması izleyiciler tarafından merak ediliyor. Programın neden yayınlanmadığı konusu merak edilirken ne zaman ekranlarda olacağı araştırmaları da hız kazandı. İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

10.06.2022-10:17 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-10:17) FOX İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat bugün neden yok? 10 Haziran 2022 Cuma İsmail Küçükkaya nerede, bitti mi?

Sabahları izleyici karşısında yer alan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının ekranlarda olmaması merak konusu oldu. Hafta içi her gün yayınlanan programın yayınlanmaması izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Programın bitip bitmediği, ne zaman yayınlanacağı konusu gündemde yer alıyor. İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

İsmail Küçükkaya bugün neden yok?

Hafta içi her gün saat 8’de yayınlanan Çalar Saat programını 10 Haziran Cuma günü İsmail Küçükkaya yerine İlker Karagöz sundu. Bunun üzerine birçok izleyici İsmail Küçükkaya’nın programdan ayrılıp ayrılmadığını neden ekranlarda olmadığını araştırmaya başladı.

İsmail Küçükkaya

İsmail Küçükkaya FOX’tan ayrıldı mı?

Bu sabah programda yer almayan İsmail Küçükkaya'nın kanalda neden yer almadığı merak edilirken, bir önceki programda konu hakkında bir açıklama yaptı. Uzun bir süredir ekranlarda yer alan İsmail Küçükkaya izleyicilerden müsaade istedi. Programa bir hafta kadar ava vermek istediğini dile getiren sunucu bir hafta sonra yeniden ekranlarda olacaktır.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal