Adana'da CHP'lilerin Hizmet Şovu! Faik Öztrak'ın Temelini Attığı Projenin Üstü Toprakla Kapatıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak katılımı ile Sarıçam’da ‘Sarıçam Sarıçam olalı böyle hizmet görmedi’ sloganıyla kreş temel atma töreni yapılmıştı. Törenden günler sonra temel atılan alan topraklarla kapatıldı.

14.07.2021-11:50 - (Son Güncelleme: 14.07.2021-12:16) Adana'da CHP'lilerin Hizmet Şovu! Faik Öztrak'ın Temelini Attığı Projenin Üstü Toprakla Kapatıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve CHP'li çok sayıda vekilin katılımıyla Sarıçam'da kreş temel atma töreni gerçekleştirilmişti. 'Sarıçam Sarıçam olalı böyle hizmet görmedi' sloganıyla 26 Haziran'da gerçekleştirilen törenden günler sonra temel atılan alan topraklarla kapatıldı. 

KREŞİN TEMELİ 10 CM’LİKTİ!

Bölgede yaşayanlar, temelin 10 cm'lik bir beton olduğunu ve göstermelik olarak bu hamlenin yapıldığını iddia etti.

HİZMET SLOGANLARI ÇÖP OLDU!

Adana'nın Sarıçam İlçesi'nde CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi, 'Sarıçam Sarıçam olalı böyle hizmet görmedi' sloganı ile bir kreşin temel atma törenini 26 Haziran'da gerçekleştirdi. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP Adana, Tekirdağ ve Bursa milletvekilleri, belediye meclis üyeleri katıldı. Kreş açılışında konuşma yapan Faik Öztrak, "Halka dokunan güzel işler yapan Zeydan Başkan'a güzel yatırımları için teşekkür ediyoruz" demişti. Sözde yatırımın günler sonra 'hayali bir kreş' olduğu duyuldu.

ÖVE ÖVE BİTİREMEMİŞTİ!

CHP'li yöneticilerin öve öve bitiremediği törenden günler sonra temel atılan alan topraklar örtüldü. Toprakla dolu alanda, 'Sarıçam Sarıçam olalı böyle hizmet görmedi' pankartının asılı olması da dikkat çekti. Bölge halkı toprağın neden döküldüğünü bilmediğini bu konuda herhangi bir açıklama veya bilgilendirme yapılmadığını iddia etti. Sarıçam halkı, 10 cm'lik bir beton döküldüğünü, temelin göstermelik olarak atıldığını ileri sürdü.

RUHSATI DA YOK; PROJE KAÇAK ÇIKTI

Diğer taraftan törenle temeli atılan, ardından temeli kapatılan projenin kaçak olduğu belirlendi. Meclis Üyesi Hasan Karaoğlu, "Ruhsat Şube'den aldığımız bilgiye göre ruhsatla ilgili hiçbir işlem yapılmadığı belirlenmiştir. Yapılan temel atma töreninin de sadece şov amaçlı yapıldığı ortadadır" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal