ABD'de tren faciası yaşandı! Kabusun yaşandığı kazada 3 kişinin yaşamını yitirdi, 40'tan fazla kişi yaralandı!

Missouri eyaletinden geçen tren raydan çıkarak kaza yaptı. Kazanın yaşandığı esnada trende 243 yolcu bulunuyordu. Yaşanan faciada ilk gelen bilgiler kazada 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 40'tan fazla kişinin ise yaralandığı bilgisi aktarıldı.

28.06.2022-09:46 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-09:46)

ABD'nin Missouri eyaletinden geçen bir trende bulunan yolcular kabusu yaşadı. Missouri eyaletinden geçen tren raydan çıkarak kaza yaptı. Kazanın yaşandığı esnada trende 243 yolcu bulunuyordu. Yaşanan faciada ilk gelen bilgiler kazada 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 40'tan fazla kişinin ise yaralandığı bilgisi aktarıldı.

Missouri Valisi'nden açıklama

Missouri Valisi Mike Parson, yaşanan tren kazası ile alakalı açıklamada bulundu. Vali Parson, yaptığı açıklamada, Missouri eyaletinde Amtrak işletmesine ait bir trenin raydan çıktığını ve korkunç bir kazanın yaşandığını ifade etti.

Missouri Valisi'nden açıklama

Amtrak işletmesi yazılı açıklama paylaştı

Yaşanan facianın ardından Amtrak işletmesi tarafından yazılı açıklama yayımlandı. Yapılan yazılı açıklama ise "Missouri'de damperli kamyonla çarpışan Amtrak treninin birkaç vagonu raydan çıktı ve yolcuların yaralanmasına neden oldu." ifadelerine yer verdi.

3 ölü, 40 yaralı

Kabus dolu anların yaşandığı esnada trende 243 yolcu bulunuyordu. Yaşanan faciada ilk gelen bilgiler kazada 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 40'tan fazla kişinin ise yaralandığı bilgisi aktarıldı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal