Son dakika: Macaristan'da korkutan tren kazası! Ölü ve yaralılar var

Macaristan'dan korkutan bir son dakika haberi geldi. Macaristan'ın güneyinde bir kamyonet, çarptığı treni raydan çıkardı. Polis, kazada ölenlerin ve yaralananların olduğunu duyurdu.

05.04.2022-10:24 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-11:03) Son dakika: Macaristan'da korkutan tren kazası! Ölü ve yaralılar var

Macaristan'da bu sabah saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. Seyir halindeki bir minibüs trene çarparak, treni raylardan çıkardı. Kaza nedeniyle çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu aktarıldı.

Kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bir polis mensubunun basına yaptığı açıklamada "Kurtarma çalışmaları halen devam ediyor. O nedenle ölü sayısını belirleyemiyoruz" ifadeleri yer aldı.

Macaristan'da Tren Kazası

7 kişi hayatını kaybetti

Öte yandan yerel bir haber sitesi ise ilk belirlemelere göre 7 kişinin yaşamını yitirdiğini söyleyerek, tren vagonu, helikopter ambulansı ve birkaç ambulansın bulunduğu bir fotoğrafın elinde olduğunu iddia etti.

Macaristan Devlet Demir Yolları tarafından kazaya ilişkin yapılan açıklamada 22 yolcusu bulunan trenin hemzemin geçidinde bir minibüse çarpması sonucunda 2'si ağır 10 kişinin yaralandığı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal