Son Dakika: Kocaeli'de Tren Kazası! Raydan Çıkıp Devrildi

Kocaeli’den gelen son dakika bilgisine göre, seyir halindeki yolcu treni Kocaeli’nin Gebze ilçesinde raydan çıkarak yan devrildi.

29.10.2021-11:47 - (Son Güncelleme: 29.10.2021-12:25)

Kocaeli’den gelen son dakika bilgisine göre, seyir halindeki yolcu treni Kocaeli’nin Gebze ilçesinde raydan çıkarak yan devrildi. Yolcu treninin son iki vagonunda gerçekleşen kazada edinilen bilgilere göre ölen ve yaralanan olmadı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir yolcu treninin son vagonunda kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada yolcu treninin son iki vagonu raydan çıkarak kenardaki elektrik direğine devrildi. Raydan çıkıp devrilen tren ile ilgili bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza bölgesine ulaşan ekiplerin ilk kontrolleri doğrultusunda kazada ölen ve yaralanan olmadığı açıklandı. Son dakika haberine göre Kocaeli'nin Gebze ilçesinde seyir halindeki yolcu treni kaza yaptı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, İstanbul istikametine giden yolcu treninin son iki vagonu raydan çıktı. Son vagon yan yatarken, elektrik direğine dayandı.

ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde seyir halindeki yolcu treni kaza yaptı. Kaza sonrası bölgeye ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken bölgede çalışmalar devam ediyor. Olay yerine çok sayıda ekip gönderiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal