ABD'de Düzenlenen Büyük Festival'de Yine İzdiham Yaşandı! 8 Kişi Hayatını Kaybetti

ABD’nin Teksas eyaletinin Houston kentinde her yıl düzenlenen Astroworld Festivali bu senede izdihama sahne oldu.

06.11.2021-12:18 - (Son Güncelleme: 06.11.2021-13:18)

ABD’nin Teksas eyaletinin Houston kentinde her yıl düzenlenen Astroworld Festivali bu senede izdihama sahne oldu. Houston’da düzenlenen festivalde her yıl yaşanan zdiham sonucu iki üç kişi hayatını kaybediyor. Bu senede Astroworld Festivali’nde izdiham sonucu kişi hayatını kaybetti. ABD'nin Texas eyaletinde müzik festivalinde çıkan izdihamda 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var. Amerikan basınından gelen bilgilerde izdihamın festival açılışı sırasında ünlü şarkıcı Travis Scott konserinde gerçekleştiği belirtiliyor. Öte yandan sosyal medyaya düşen facia görüntüleri dehşete düşürdü. Görüntülerde izdihamdan kaçan dinleyicilerin bu kez birbirlerini ezdiği görülüyor. ABD'nin Texas eyaletinde müzik festivalinde çıkan izdihamda 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var. Amerikan basınından gelen bilgiler izdihamın festival açılışı sırasında ünlü şarkıcı Travis Scott konserinde gerçekleştiği öğrenildi.

ÜNLÜ RAPÇİYİ DİNLEMEK İÇİN ÖNE DOĞRU SIKIŞTIRDILAR

Houston şehrinin simgesi konumda olan Travis Scott ve Astroworld, her yıl düzenlenen Astroworld Festivali ile şehri sallıyor. Travis Scott’ın düzenlediği ve her yıl gerçekleşen festivalde izdiham sonucu ölümler artık normalleşmiş bir düzeyde. Çok fazla talebin olduğu festivale binlerce kişi akın ediyor. Houston kentinde düzenlenen Astroworld Festivali'nin açılış gecesinde binlerce kişi, Rapçi Travis Scott'ı dinlemek için festival alanına akın etti. Amerikan basınına göre yetkililer, kalabalığın sahnenin önüne doğru 'sıkıştırıldığını' ve panik yaşandığını belirtti ancak festival alanının kontrol noktasında izdiham yaşandığı yönünde iddialar da var. Bazı kaynaklarda yaralananlar arasında 10'lu yaşlarında çocukların da bulunduğu belirtilirken en az 8 kişinin hayatını kaybettiği söylendi. Olayla ilgili Twitter'dan görüntü paylaşan muhabir Mycah Hatfield, ‘NRG Park'taki Astroworld Festivaline vardığımızda izdiham çıktı. Yüzlerce kişi, kontrol noktasını atlayarak VIP güvenlik girişe akın etti. Yaşanan arbedede insanlar ezildi. Bazıları gözaltına alındı’ dedi. Olay nedeniyle festivalin ikinci günü etkinlikleri iptal edildi.

ASTROWORLD FESTİVALİ NEDİR?

ABD’nin Teksas eyaletinin Houston kentinde yer alan Astroworld, eskiden Houston kentinin eğlence parkıydı. Travis Scott’ın doğup büyüdü yer olan ABD’nin Houston kentinde her yıl Astroworld festivali düzenleniyor. Travis Scott’un çocukluğunun geçtiği Astroworld yaklaşık 10 sene önce bakımsızlıktan kapanmıştı. Travis Scott, çocukluğunu geçtiği Astroworld’ü yeniden inşa etti. Houston Belediye Başkanı da geçtiğimiz yıllarda Astroworld’ün anahtarını Astroworld’ün açılış töreninde ünlü rapçi Travis Scott’a teslim etmişti. Artık her yıl Travis Scott’ın önderliğinde Astroworld festivali düzenleniyor. Travis Scott’ın hatta Astroworld adında bir albümü de mevcut.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal