5 Metrelik Duvarın Üstünden İki Aracın Üstüne Uçtu

İstanbul Beşiktaş'ta bir araç 5 metrelik istinat duvarını aşarak bir apartmandaki iki aracın üstüne düştü. Araçtan çıkarılan sürücünün burnu bile kanamadı.

03.05.2018-18:46 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-18:39) 5 Metrelik Duvarın Üstünden İki Aracın Üstüne Uçtu

İstanbul Beşiktaş'ta kontrolden çıkan araç, kaldırımı aşıp beş metrelik istinat duvarından 2 otomobilin üzerine uçtu.

2 ARACIN ÜSTÜNE DÜŞTÜ

İstanbul Gayrettepe'de olan olayda otomobiline binip kontağı açan sürücü, bir anda aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırımı aşıp binanın 5 metrelik istinat duvarının üstünden aşağıya düşen araç, park halindeki 2 otomobilin üzerine uçtı. Kazayı görüp yardıma gelen çevredeki insanlar, araç sürücüsünü olduğu yerden çıkardı.

''BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN KİMSEYE VURMADIM''

Şans eseri yara almadan araçtan çıkan ve gelen sağlık birimi tarafından kontrolü yapılan sürücü, "Aracı çalıştırıp boşa almamla beraber kısa mesafeden aşağı düştüm. Fren de tutmadı. Camdan çıktım, benim için önemli olan kimseye çarmamış olmam" dedi.

"ÇOCUK GENELDE ORALARDA OYNARDI, MUCİZE OLDU"

Apartman sakini bir kişi "Arabayı düşerken gördüm. Evden nasıl çıktığımı hatırlamıyorum aklıma ilk gelen komşumuzun çocuğu çoğu zaman orda oynardı. Dışarıda oynuyorsa, ya da orada birileri otomobilin altında kaldı diye endişe ettim. Adamı anında çıkardık, bir mucize meydana geldi. Sürücünün burnu bile kanamadı, ben ya da başkası da orada olabilirdi" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal