27 Yıl Sonra İBB'de İçki Satışına Başlandı

CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB’de 27 yılın ardından içki satışına başlandı. İBB kültür ve sanat yuvası olan Gazhane Tesisinde içki satışına izin verdi.

18.09.2021-15:28 - (Son Güncelleme: 18.09.2021-16:40) 27 Yıl Sonra İBB'de İçki Satışına Başlandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) skandalların arkası kesilmek bilmiyor. Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB’de 27 yılın ardından içki satışına başlandı. İBB kültür ve sanat yuvası olan Gazhane Tesisinde içki satışına izin verdi. 

İBB KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİNDE 27 YIL ARADAN SONRA İÇKİ SATIŞINA BAŞLADI

A Haber’in özel haberine göre İBB’nin içki satışına izin verdiği Gazhane Tesisinde 24 saat açık kütüphane ve çocuk atölyeleri bulunuyordu. Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB 27 yılın ardından kültür ve sanat yuvası olan Gazhane Tesisinde içki satışına izin verdi. 

KÜLTÜR VE SANAT YUVASI GAZHANE’NİN ETRAFI BOŞ İÇKİ ŞİŞELERİ İLE DOLDU

İBB'nin iştiraki olan Beltur'a ait Gazhane'de jazz konserinde Özel bir firma seyyar buzdolaplarıyla konsere gelenlere içki sattı. Konser için böyle bir yerin kullanılması ve içki satılması ise kamuoyunda tartışmalara neden oldu. Konserin sonunda ise kültür ve sanat yuvası olan Gazhane'nin etrafı boş içki şişeleriyle doldu. İBB’1994 yılından beri içki satılmıyordu. Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB’de 27 yılın ardından içki satışına başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal