Özgür Karabat İBB'den 14 İhale Kaptı!

Özgür Karabat İBB’den toplam 14 tane ihale kaptı. Bu ihalelerin Karabat’a verilmesi ise seçimlerde verdiği desteğe teşekkür olarak nitelendirildi.

17.09.2021-15:57 - (Son Güncelleme: 17.09.2021-19:20) Özgür Karabat İBB'den 14 İhale Kaptı!

Özgür Karabat’ın mali müşavir olduğu şirket İstanbul Büyükşehir Belediyesi’den (İBB) 1.5 milyar TL’lik ihale aldı. Bu ihalelerin Karabat’a verilmesi ise seçimlerde verdiği desteğe teşekkür olarak nitelendirildi. 

İBB 14 İHALEYİ ÖZGÜR KARABATA VERDİ

CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetiminde olan İBB’nin 14 ihalesi CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ın mali müşavirliğini yaptığı Ulaşım İç ve Dış Ticaret A.Ş'ye verildi. İhaleyi olan şirket İBB'den 14 ihaleyle 1 milyar 233 milyon 664 bin 941 TL'lik kazanç elde etti fakat İBB’nin otobüslerine gereken bakım yapılmadı. Otobüslerin yandığı, yolda kaldığı, arıza yaptığı görüntüler sık sık gündeme oturuyor.

ÖZGÜR KARABATA SEÇİMLERDEKİ DESTEĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR HEDİYESİ

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ın seçim sürecinde bir reklam ajansı gibi çalıştı. Bu ihalelerin Karabat’a verilmesi ise seçimlerde verdiği desteğe teşekkür olarak nitelendirildi.

İBB 655 MİLYON EURO BORÇLANDI

İBB’nin borçlanması ise rekor seviyelere ulaşmış durumda. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi daha önce 565 milyon euro borçlanma izni verdiği üç metro projesinin devamı için başkanlık makamına 655 milyon euro + KDV ve sigorta prim tutarınca daha borçlanma yetkisi verdi. Tüm bunlar vatandaşı rahatsız eden konular arasında sık sık gündeme oturuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal