İBB'nin Kavşak Çalışması Yüzünden 7 İETT Otobüsü Kullanılamıyor!

Yakacık Caddesi üzerinde b ulunan 7 İETT durağının kullanılamaması sebebiyle daha önce ev ve iş yerlerine otobüsle giden vatandaşlar mağdur olmuştu.

15.09.2021-17:14 - (Son Güncelleme: 15.09.2021-17:14) İBB'nin Kavşak Çalışması Yüzünden 7 İETT Otobüsü Kullanılamıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin D-100 bağlantı yolu Samandıra Köprülü Kavşak bağlantısı çalışmaları sebebiyle yolu trafiğe kapatmasına vatandaşlardan tepki geldi.

7 İETT DURAĞI VATANDAŞLAR TARAFINDAN KULLANILAMIYOR

Çalışmalarda Fatih Mahallesi Yakacık Caddesi üzerindeki 7 İETT durağı vatandaşlar tarafından kullanılamıyor. Bundan önce otobüsleri kullanan bazı vatandaşlar, durakların kapatılmasından dolayı ev ve iş yerlerine yürüyerek ulaşmaya çalışıyor. Veliler ve öğrencilerden bazıları ise, Samandıra Köprülü Kavşak bağlantısı çalışmalarının okulların açılmasının ardından başlatılmasının kendilerini zor duruma düşürdüklerini ifade ediyorlar.

SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ise sosyal medya hesabından konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamasında, 'İBB tarafından Samandıra'da başlatılan çalışma nedeniyle 7 durağımız işlevsiz kaldı. Sancaktepe Belediyesi olarak sizlerin mağduriyet yaşamaması için başlattığımız ring seferleri, trafiğe kapalı alanlar açılana kadar hizmetinizde olacak.' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal