İstanbul'da Bir Otobüs Kazası Daha! Başakşehir'de İETT Otobüs Şoförü Bariyerlere Çarptı

İstanbul Başakşehir'de zeminin ıslak olması sebebiyle İETT sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek beton bariyerlere çarpıp askıda kaldı.

25.08.2021-09:57 - (Son Güncelleme: 25.08.2021-10:56) İstanbul'da Bir Otobüs Kazası Daha! Başakşehir'de İETT Otobüs Şoförü Bariyerlere Çarptı

Son zamanlarda İstanbul'da sık sık gerçekleşen kazalar ve bozulan İETT otobüslerine yine bir yenisi eklendi. Başakşehir'de zeminin ıslak olması sebebiyle İETT sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek beton bariyerlere çarpıp askıda kaldı. Kaza sırasında otobüs içindeki iki yolcunun da kazayı yaralanmadan atlattığı bilgisine ulaşıldı. İstanbul’da yaşayan halk son zamanlarda toplu taşıma kullanımı noktasında sürekli sorunlarla karşı karşıya kalıyor. Vatandaş bilhassa İETT otobüslerini kullanırken tedirgin oluyor. Sebebi ise İETT otobüslerinin sürekli olarak arızalanıyor veya kazaya karışıyor olmaları. Yaşanan talihsiz kazalara yine bir yenisi daha eklendi…

ÖZEL HALK OTOBÜSÜ REFÜJE ÇIKTI

Talihsiz kaza saat 23.45'te Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Avni Akyol Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Söylenenlere göre, 34 CFF 584 plakalı Özel Halk Otobüsü zeminin ıslak olması sebebiyle ve sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda refüje çıktı. OTOBÜSTE 2 YOLCU BULUNUYORDU Gerçekleşen kaza sonrası otobüs şoförü ve otobüste bulunan 2 yolcu şans yara almadı. Bariyerlere çarpmanın sonucunda otobüs beton bariyerin üstünde asılı şekilde kaldı. Kazaya şahit olan sürücüler derhal polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazanın yaşandığı yere gelen itfaiye ekipleri otobüsü kontrol etti. Polis ekipleri de ikinci bir kazanın yaşanmasına fırsat vermemek adına olay çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Polis ekipleri kazayla ilgili otobüs sürücüsünün de ifadelerini aldı. Olayın yaşandığı yere gelen vinç ile kaza yapan otobüs olduğu yerden kaldırıldı. Polis ekipleri de kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattığını bildirdi.

HER DURUMDA BİR KRİZ VAR

Geçtiğimiz gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Hamidiye markalı suya kuyu suyunun dolum yapılarak kaynak suyu diye vatandaşa satıldığı krizi gündem olmuştu. Yaşanan krizin üstüne İstanbulluların son zamanlarda karşı karşıya kaldığı, bir türlü sonu gelmeyen trafik kazalarına bir yenisi daha eklenmiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal