2023 seçimleri hangi ayda yapılacak? 2023 Genel seçimler ne zaman yapılacak?

Siyaset gündeminde en çok konuşulan konular arasında, erken seçim konusu yer almaktadır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bu konu hakkında açıklama geldi. Peki, 2023 seçimleri hangi ayda yapılacak? Erken seçim olacak mı? İşte, tüm vatandaşların merak etmiş olduğu konunun detayları sayfamızda yer almaktadır.

05.05.2022-18:20 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-18:20) 2023 seçimleri hangi ayda yapılacak? 2023 Genel seçimler ne zaman yapılacak?

Siyaset gündeminde en çok konuşulan konular arasında, erken seçim yer almaktadır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bu konu hakkında açıklama geldi. Erken seçim konusu gündemde yer almaya devam ederken, bir çok vatandaşımız İnternet üzerinden araştırmalara başlamış durumda.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

2023 seçimleri hangi ayda yapılacak? Erken seçim olacak mı?

Erken seçim konusu gündemde yer alan en önemli konular arasında yer almaktadır. Birçok vatandaş bu konu hakkında araştırmalar yaparken, doğruluk payının olup olmadığını araştırmaktadır. Bu konu üzerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlarımıza açıklamalarda bulundu. Herkesin merak etmiş olduğu konu hakkında, erken seçim durumunun kesinlikle söz konusu olmayacağını belirtti. 

Merak edilen bir diğer konu ise, 2023 Cumhurbaşkanı seçim tarihinin ne zaman yapılacağıydı. Bir sonraki yapılacak olan, Cumhurbaşkanı seçimleri 18 Haziran 2023 tarihinde olacağı kesinleşmiş durumda. 2023 genel seçimlerle birlikte aynı günde yapılmış olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal