‘20 Gün Geçti Testim Yine Pozitif Çıktı!’

Coronavirüsü testi pozitif olan ilk Juventus futbolcusu Daniele Rugani'nin kendisi gibi coronavirüsü pozitif olan nişanlısı Michela Persico, Covid-19 ile alakalı çarpıcı bir detay açıkladı.

07.04.2020-17:12 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-17:11) ‘20 Gün Geçti Testim Yine Pozitif Çıktı!’

İtalyan temsilcisi Juventus’un coronavirüs testi pozitif olan ilk futbolcusu Daniele Rugani, Juventus doktorlarının gözetimi altında takımın otelinde karantina altında tutulmaya ve tedavi olmaya devam ediyor.

Diğer yandan Rugani’nin coronavirüsü testi pozitif olan hamile nişanlısı Michela Persico da kendi evinde karantina durumunda kalmayı sürdürüyor. Persico, İtalya’da bir televizyon kanalına canlı yayında bağlanarak açıklamalardan bulunup çarpıcı bir detayı gözler önüne serdi.

Hala herhangi bir belirti göstermediğini belirten Persico, pozitif olan ilk testinin üzerinden 20 gün geçmesine rağmen uygulanan yeni testinin de pozitif çıktığını ifade etti. Rugani’yi göremediğini de vurgulayan genç sunucunun cümleleri genç kişilerin dahi coronavirüsü geçirmekte ne kadar zorlandığının da bir göstergesi oldu.

YİNE POZİTİF ÇIKTI

Persico açıklamasında şunlara yer verdi:

“Covid-19’u hafif geçirenlerde tedavi için öngörülen süre olan 20 gün geçti ama yeni swab testimin sonucu yine pozitif çıktı. Gittiğim klinikte genç olduğum için daha az risk taşıdığımı söylediler o yüzden biraz daha sakinim. Daniele’yi göremiyorum sadece görüntülü konuşma yapıyoruz. Elbette bir süre daha böyle gidecek. Biraz daha bekleyeceğiz ve birbirimizi yeniden göreceğiz.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal