17 Şubat Kar Tatili Olan İller Hangileri?

17 Şubat için verilen kar tatilinin hangi illerde olduğu merak konusu oldu. Peki hangi şehirlerde okullar tatil oldu? 17 Şubat kar tatili hangi şehirlerde olacak? İşet merak edilen bu soruların cevapları...

17.02.2021-11:09 - (Son Güncelleme: 17.02.2021-11:09) 17 Şubat Kar Tatili Olan İller Hangileri?

Son günlerde ülkeyi etkisi altına alan yoğun kar yağışı günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Pandemiden dolayı uzun zamandır yüz yüze eğitime ara verilen okullarda bu durumdan dolayı etkilendi. Okulların kademeli olarak açılmaya başlamasının ardından hava durumunun kötüye gitmesiyle birlikte kar tatili duyurusu yapıldı.

Bazı şehirlerde verilen bu karar en çok araştırılan konulardan biri oldu. Peki hangi şehirlerde okullar tatil oldu? 17 Şubat kar tatili hangi şehirlerde olacak? İşet merak edilen bu soruların cevapları...

Yoğun kar yağışından ve olumsuz hava koşullarından dolayı İstanbul başta olmak üzere bazı şehirlerde okullara bir günlü ara verildi. Bu şehirler ise şu şekilde:

Bursa;  Büyükorhan, Gemlik, İnegöl, İznik, Keles, Kestel, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım ilçelerindeki resmi ve özel okullar, anaokulları ile eğitim rehabilitasyon merkezlerindeki yüz yüze eğitime bugün için ara verildi.

Balıkesir; Altıeylül ve Karesi ilçelerindeki yaygın eğitim kursları, özel kurslar, bütün okullar, gündüz bakım evleri, kreşler ve çocuk kulüplerinin eğitim ve faaliyetlerine bugün için ara verildi.

Düzce; resmi ve özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, özel öğretim ile motorlu taşıt sürücü kursları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme ile özel okullardaki takviye kursları da dahil bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime bugün için ara verildi.

Nevşehir; il genelindeki tüm okullarda yüz yüze eğitime bugün için ara verildi.

Trabzon; resmî ve özel tüm okullar ve eğitim kurumlarında yüz yüze eğitim faaliyetlerine bugün için ara verildi.

Yozgat; il genelinde tüm okul ve kurslarda bugün için ara verildi.

Gümüşhane; resmi, özel ilk ve orta dereceli okullar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde çarşamba günü yüz yüze eğitime bugün için ara verildi.

Denizli; Yaylapınar, Arıkaya, Gökçeyaka ve Elmalı mahallelerinde yüz yüze eğitime bugün için ara verildi.

Adana; Tufanbeyli, Aladağ ve Pozantı ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime bugün için ara verildi.

Kahramanmaraş;  Elbistan, Afşin ve Göksun ilçelerinde yüz yüze eğitime devam eden okullarda eğitim ve öğretime bugün için ara verildi.

Kırşehir, Rize, Sivas, Aksaray, Kayseri illerinde de tüm okul ve kurslarda bugün için ara verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal