Okul Tıraşı Filminin Konusu Ne?

Bu yıl 71. kez düzenlenecek Berlin Film Festivali için aday filmler açıklandı. Türkiye'yi temsil edecek film ise Okul Tıraşı filmi oldu. Kullanıcılar ise Okul Tıraşı filminin konusunu merak etti. Peki Okul Tıraşı filminin konusu ne? Okul Tıraşı filminin oyuncuları kim?

15.02.2021-16:25 - (Son Güncelleme: 15.02.2021-16:25) Okul Tıraşı Filminin Konusu Ne?

Almanya'nın başkenti olan Berlin'de düzenlenecek 71. Film Festivali için aday listesi açıklandı. Altın Ayı ödülü verilecek 15 filmin yanı sıra festival kapsamında yayınlanacak filmler de belli oldu. Festivalde Türkiye'yi ise Okul Tıraşı filmi ile Ferit Karahan temsil edecek.

Van'da geçen hikayesi ile dikkat çeken filmin konusu ve oyuncuları da merak konusu oldu. Peki Okul Tıraşı filminin konusu ne? Okul Tıraşı filminin oyuncuları kim? İşte merak edilen bu soruların cevapları...

OKUL TIRAŞI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Ünlü Yönetmen Ferit Karahan tarafından yönetilen Okul Tıraşı, Van'ın Bahçeşehir ilçesinde geçen bir hikayeyi konu alıyor. Yatılı okulda okuyan Yusuf, birdenbire rahatsızlanan okul arkadaşı Memo için okul yönetimi ile konuşur.

Ancak yönetim, bu konuda geç kalır ve okul yolları da yoğun kar yüzünden kapanır. Bununla birlikte başlayan olayların yansıtıldığı filmde Ekin Koç ve Mahir İpek'in yanı sıra çocuk oyuncu Samet Yıldız kadroda bulunan isimler olarak karşımıza çıkıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal