10 Kasım Törenine Okuduğu Şiir İle İslam'a ve Ümmete Nefret Kustu!

Atatürkçülük adı altında İslam düşmanlığı yaparak, Müslümanların değerlerini aşağılayarak provokasyon yapanların son durağı Gaziantep oldu.

12.11.2021-17:38 - (Son Güncelleme: 12.11.2021-17:45)

10 Kasım günü, Eğitim Direktörü Engin Sezgin’in sosyal medya hesabından ümmete sallayan paylaşımın ardından geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te de benzer bir olay yaşandı. Atatürkçülük adı altında İslam düşmanlığı yaparak, Müslümanların değerlerini aşağılayarak provokasyon yapanların son durağı Gaziantep oldu. Şehitkamil ilçesindeki Vicdan Ahmet Güner Ortaokulu'nda, 10 Kasım töreni dolayısıyla kürsüye çıkan kadın öğretmen, okuduğu şiirde çarşaf, şeyh, ümmet, şeyhülislam gibi İslami kavramlar gericilik olarak göstermeye çalıştı. Kadının videosu sosyal medyada büyük tepki topladı. Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki Vicdan-Ahmet Güner Ortaokulunda, dün 10 Kasım dolayısıyla bir tören düzenlendi. Törende kürsüye çıkan bir öğretmen, Şair Süleyman Apaydın'ın yazdığı ve İslam'ın şiarlarına hakaretlerin yapıldığı 'Yıkın Heykellerimi' adlı şiirini okudu. Çarşaf, şeyh, ümmet, şeyhülislam gibi İslami kavramların gericilik olarak gösterilmeye çalışıldı.

KÜRSÜDE İSLAM’A NEFRET KUSTU

Söz konusu şiiri törende okunması için kimin seçtiği ve niçin izin verildiği bilinmiyor. İslam'a yönelik nefret ve düşmanlığı körükleyen öğretmenin videosu sosyal medyada büyük tepki topladı.
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki Vicdan-Ahmet Güner Ortaokulunda düzenlenen 10 Kasım töreni skandala sahne oldu. Kürsüden öğrencilere hitap eden öğretmen, Süleyman Apaydın'ın İslam'ı ve ümmeti hedef alan şiirini okudu. O şiirde şu ifadeler yer alıyor: Özlediyseniz fesi peçeyi. Aydınlığa yeğliyorsanız kara geceyi. Hâlâ medet umuyorsanız. Şıhtan şeyhten dervişten. Şifa buluyorsanız. Muskadan üfürükçüden. Eşit olmasın diyorsanız kadınla erkek. Kara çarşafa girsin diyorsanız. Yobazın gazabından ürkerek. Hâlâ önemini anlayamadıysanız. Millet olmanın. Kul olun. Ümmet kalın. Fetvasını bekleyin şeyhülislamın. Unutun tüm dediklerimi. Yıkın diktiğiniz heykellerimi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal