Meteoroloji Uyardı! Bu Akşam Başlıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz'in batısında fırtına beklendiğini duyurdu.

03.10.2017-10:39 - (Son Güncelleme: 03.10.2017-10:44)
Meteoroloji'den yapılan açıklamada, fırtına sebebiyle ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı ikazda bulunularak, şu ifadelere yer verildi: 

"Marmara ve Kuzey Ege denizinde bugün akşam saatlerinden itibaren rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın cumartesi günü akşam saatlerden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz'in batısında yarın rüzgarın, ilk saatlerden itibaren kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75km/sa), yer yer 7 ila 9 (60-90km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor"

HAFTA SONU İÇİN KORKUTAN TAHMİN

Hafta sonu İstanbul'da etkili olacak şiddetli sağanak yağışların ilk başta Avrupa Yakası'nda, sonrasında Anadolu Yakası'nda görülmesi öngörülüyor. Cumartesi günü dolu olasılığı da bulunurken, şiddetli yağışla beraber kuvvetli poyrazın da etkili olacağı tahmin ediliyor.

İstanbul hafta sonu yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girecek. Kuvvetli ve yer yer şiddetli olmak üzere metrekareye 100 kilogramın üzerinde yağış düşmesi beklenirken, yetkililer vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olması uyarısında bulundu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal