Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Referandum Tahmini!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzde 52'nin çok üzerinde bir sonuç beklediğini açıkladı. Erdoğan "Yüzde 52'nin çok üzerinde 'evet' bekliyorum. 'Evet'i yüzde 60'ların üzerinde taçlandıralım. Parlamentodaki gücü, yeni yönetim sisteminde de yakalarız.​" dedi.

23.03.2017-21:28 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00)

CNNTürk ve Kanal D ortak yayınında Doğan TV Ankara Temsilcisi Hakan Çelik'in sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandumda beklediği 'evet' oranını açıkladı.

Erdoğan "Yüzde 52'nin çok üzerinde 'evet' bekliyorum. 'Evet'i yüzde 60'ların üzerinde taçlandıralım. Parlamentodaki gücü, yeni yönetim sisteminde de yakalarız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında referandum tahminini açıklarken şu ifadeleri kullandı:

Buralarda rakamları vermek doğru olmaz ancak şunu söyleyeyim. Yoğun bir kampanya sürecinin içerisindeyiz. Gerek şahsım, gerek Sayın Başbakan, Bakan arkadaşlar, Sayın Bahçeli. Arazide çalışmalar devam ediyor. Kalan 24 günü en ideal şekilde değerlendireceğiz.

"EVET OYLARI ARTARAK DEVAM EDİYOR"

Gördüğümüz durum evet oylarının her geçen gün önde ve yükselerek devam ettiğidir. Asıl hedefimiz yükselen hedef oylarının çok daha güçlenmesi. CHP'ye gönül vermiş olan vatandaşlarımda 'bu ülkeyi bölmek isteyenler hayır dediğine göre biz hayır diyemeyiz' yaklaşımını görüyorum.

"YÜZDE 60'LARLA TAÇLANDIRALIM"

Yüzde 52'nin çok üzerinde 'evet' bekliyorum. 'Evet'i yüzde 60'ların üzerinde taçlandıralım. Parlamentodaki gücü, yeni yönetim sisteminde de yakalarız.

Kaynak: Yeni Şafak

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal