Trabzonspor Okay’ın Boşluğunu Onunla Dolduracak!

Trabzonspor, Celta Vigo’ya transfer olan Okay Yokuşlu’nun yerine kadroya katacağı oyuncuyu Fransa’da buldu.

18.06.2018-12:16 - (Son Güncelleme: 18.06.2018-12:15) Trabzonspor Okay’ın Boşluğunu Onunla Dolduracak!

Trabzonspor, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Dijon forması giyen Cezayirli orta saha oyuncusu Mehdi Abeid'i transfer listesine aldı.

Bordo mavili ekip, İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo’nun yolunu tutan Okay Yokuşlu’nun ardından doğan boşluğu Cezayirli futbolcu ile kapatmayı planlıyor. Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer de, “Okay’ın gidişine göre hazırlığımızı yaptık” ifadelerini kullandı.

Fransa Ligue 1 takımlarından Dijon’da oynayan Mehdi Abeid, çok çalışkan ve temposu yüksek bir oyuncu olarak göze çarpıyor.

Geride kalan sezonda Dijon formasıyla karşılaşmada mücadele eden Abeid'in kulübü ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor. Trabzonspor Futbol Genel Koordinatörü Özkan Sümer de Okay'ın takımdan ayrılma olasılığı durumunda daha öncesinden hazırlık yaptıklarını belirterek, "Okay'ın yerini doldurma durumundaki çalışmalarımızın ne kadar etkili olduğunu zamanla anlayacağız. Büyük bir problem yaşamayacağız. Okay önemli bir futbolcudur fakat bir kişinin gitmesiyle takımın etkinliği düşecekse bu problemi futbolcuda değil kulüpte aramak lazım" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal