Zümrüt Yeşili Abiye Modelleri

Zümrüt yeşili abiye modelleri arasından hangi kesimleri seçeceğinizi bilmeniz için önce vücudunuzu tanımanız gerekiyor. İşte bu abiyeleri seçmeden önce bilmeniz gereken tüm detaylar…

09.06.2020-16:58 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-16:56) Zümrüt Yeşili Abiye Modelleri

Özel günlerde tercih edebileceğiniz onlarca abiye modeli arasından seçim yapmak oldukça zordur. Renk konusunda zorlanıyorsanız modası hiç geçmeyen zümrüt yeşili abiyeleri tercih edebilirsiniz.

Zümrüt Yeşili Abiye Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Zümrüt yeşili abiye modellerini her kesimde görebilirsiniz. Popülerliğini hiç kaybetmeyen bu renk her elbisede ayrı bir gösterişe sahip. Zümrüt yeşili oldukça zarif bir renk olduğu için abiye seçimleriniz de gösterişli modellerden yana olmalıdır. Derin dekolte ve mini elbiseler bu rengin önüne geçecek tasarımlar olduğu için uzun modelleri tercih etmelisiniz.

Renk seçiminde daha koyu renkleri belirleyebilir ve sezonun trendlerini yakalayabilirsiniz. Eğer dekolteli bir seçim yapmak istiyorsanız sadece yırtmaç detayının kullanıldığını elbiseleri seçmelisiniz. Yaka detaylarının dekolteli olması rengin gösterişini sönük bırakacaktır. Volanlı kollar kullanılan ve cazibeli bir tasarıma sahip olan abiyelerle kusursuz görünebilirsiniz.

Hangi Kadınlar Zümrüt Yeşili Abiye Giymeli?

Zümrüt yeşili abiye modelleri oldukça fazla olduğu için seçim yaparken dikkat etmeniz gereken detaylar vardır. Tüm kadınlarda gösterişli duracak bu renk seçiminde elbise modelleri oldukça farklı görünümler kazanmanıza sebep olacaktır. Öncelikle ten renginize göre seçimler yaparak doğru abiyeyi bulabilirsiniz.

Beyaz tenli kadınların elbise seçimleri dekolte olmayan modellerden yana olmalı. Bu rengin gösterişini kapatmamak için dikkat çeken ten rengini muhafaza etmelisiniz. Yırtmaçlı ve V yaka modeller esmer kadınlar için daha doğru seçimler olacaktır.

Normalden daha zayıfsanız rengin avantajından yararlanabilirsiniz. Fırfırlı ve dökümlü etekler bu elbiselerin zarif görünmesini engelleyeceği için A kesim modeller seçebilirsiniz. Tek omuz ve asimetrik kesim gibi detayları seçmeyin. Olduğunuzdan daha hacimli görünmek için gösterişli takılar seçebilirsiniz.

Kilolu kadınların seçimleri düz kesimli modellerden yana olmalıdır. Derin dekolteli V yaka seçerek oldukça zarif bir görünüm kazanabilirsiniz. Tesettür abiye modelleri seçiminde de hareketli tasarımlardan uzak durmalısınız. İşlemleri ve taşlı modeller eşsiz yeşil renginin önüne geçiyor ve sıradan bir görünüme sebep oluyor. Sade tasarımlı modellerle kusursuz görünebilirsiniz.

Zümrüt Yeşili Abiye Nasıl Tamamlanır?

Zümrüt yeşili abiye modelleri oldukça gösterişli olduğu için seçeceğiniz parçalar da gösterişli olmalıdır. Bu elbiseleri tamamlamak için seçeceğiniz ayakkabılar kapalı olmamalıdır. Ayaklarınızı ön plana çıkarabileceğiniz incecik bantlı ve uzun topuklu ayakkabılar oldukça hoş bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Çanta seçiminiz de taşlı ve gösterişli çantalar olabilir. Zümrüt yeşili abiyelerle zümrüt yeşili çanta kullanabilirsiniz.

En önemli detaylardan biri de takılardır. Bu elbiseleri daha zarif göstermek için gösterişli takılar tercih etmelisiniz. Sallantılı küpeler, büyük taşlı kolyeler kombini en güzel tamamlayacak parçalardır. Aksesuar seçimleriniz arasına bileklik de ekleyebilir ve fazla aksesuar kullanabilirsiniz. Zümrüt yeşili takılar da bu elbiseleri tamamlamak için kullanabileceğiniz aksesuarladır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal