Zig coin nedir? Zig coin projesi ve yol haritası

Piyasada yer alan binlerce kripto para çeşidinden biri olan Zig Coin, 2018 yılında piyasada yerini aldı. Piyasaya çıkışının ardından oldukça dikkat çeken Zig Coin, yatırımcıların dikkatini çekiyor. Kazan kazan ekosistemi ile kar elde etmenizi sağlayan Zig Coin merak ediliyor. Peki, Zig Coin nedir? Zig Coin hangi borsada bulunur? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

09.04.2022-22:49 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-22:49) Zig coin nedir? Zig coin projesi ve yol haritası

Zig Coin oldukça geniş bir kitleye hitap eden bir platformdur. Tüketicileri ve yatırımcılara güvenli ortam sağlayan Zig Coin, traderlar ve yatırımcıların karları ile iki tarafa kazanç sağlamayı amaçlamaktadır. 2018 yılında piyasaya çıkan Zig Coin’in parlama dönemi ise 2021 yılında gerçekleşti. Şimdilerde sık sık gündeme gelen Zig Coin yatırımcıları meraklandırıyor. Peki, Zig Coin nedir? Zig Coin hangi borsada bulunur? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

Zig Coin nedir, nasıl alınır?

Zig Coin, diğer bir adıyla Zignaly yatırımcı ve alanında uzman tüccarların tecrübe fikirlerini değerlendirmek isteyen herkesi ortak noktada buluşturmayı amaçlayan bir platformdur. Kullanıcıların güvenin sağlanmasıyla sermaye elde edilen platformda iki tarafında kazanç elde etmesi sağlanmaktadır. Zig Coin, kazan kazan ekosistemini ortaya çıkarmasıyla birlikte yatırımcılar, tüccarlar, borsaların tamamı kazanç elde etme imkanı bulmaktadır. Zignaly platformu Zigcoin ve NFT’ler aracılığıyla destenlenmektedir.

Kişiler paralarını değerlendirmek için çeşitli yatırım araçları ararken birçok kriteri göz önünde bulundurmaktadır. Bu kriterlerden biri kar elde etmek olurken en önemli kriter güvenli bir yatırım aracı bulmaktır. Yıllardır alışılagelmiş yatırım araçlarının dışında yer alan kripto paralar çoğu zaman güven vermemektedir. İşte tamda bu noktada Zig Coin devreye giriyor. Güvenli bir yatırım aracı olmayı hedefleyen Zig Coin bu sayede dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak her para piyasasında olduğu gibi Zig Coin içinde risk her zaman vardır. Bu durumu da göz önünde bulundurmakta fayda var.

Zig Coin, BTC, Main, ETH gibi büyük borsalarda yer almaktadır.

Ziz coin nedirZig Coin'in geleceği ve fiyatı

Kripto paralar alışılmışın dışında kalan bir yatırım aracıdır. Son yıllarda sık sık karşımıza çıkan bu kavram pek çok kişinin dikkatini çekse de güven sağlayıp sağlamadığı konusunda endişelerin olması nedeniyle genelde uzak durulmaktadır. Kripto para borsası sürekli hareketli bir platformdur ve sürekli iniş çıkışlar yaşanmaktadır. Bu nedenle risk düzeyi oldukça yüksek görülmektedir. Bu durum kripto para borsasından uzak durulması gereken bir neden olarak değerlendirilmektedir.

Zig Coin’in yatırımcıların ve tüketicilerin dikkatini çekmesinin en büyük nedeni alım satım işlemlerinin kolay bir şekilde halledilirken güven ortamı da sağlayabilmesidir. Platform herhangi bir konuda garanti vermezken seçimin tamamen müşterinin kararı olduğunu ifade ediyor. Ayrıca piyasadaki durumun müşterilerin seçimlerine ve piyasa koşullarına bağlı olduğunu belirtiyorlar. Kripto para borsası riskli bir ortam olması nedeniyle sadece kaybetme ihtimalinin göze alındığı fonlarda risk alınmasını önerilmektedir.

Zig coin 9 Nisan saat 22:33 itibariyle ₺ 0.5919 TL değerindedir.

Zig coin şu anda bir düşüş içerindedir. Fiyat son 24 saat içinde % 3.00 düştü. Güncel piyasa değeri % 4.19 düşüş yaşayarak249,420,400 ₺’dir. Hacim ise son 24 saatte% 13.33 düşüş yaşadı ve 5,296,233 ₺ olarak yansıdı.

Güncel dolaşımdaki arz 421,534,211.60 ZIG


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal