BNB coin nedir? Binance coin projesi ve yol haritası

Kripto para piyasası son zamanlarda oldukça hareketli. Binance kripto para borsasında yer alan Binance coinde yatırımcıların dikkatinde yer alıyor. ERC-20 tabanlı bir kripto para çeşidi olan Binance coin oldukça dikkat çekiyor. Peki, Binance Coin nedir? Binance Coin ne kadar? Binance Coin yorumları nelerdir? Binance Coin yüklelişe geçer mi? işte merak edilen tüm soruların yanıtları…

09.04.2022-00:28 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-00:28) BNB coin nedir? Binance coin projesi ve yol haritası

Kripto para piyasası kimi zaman yatırımcıları güldürürken kimi zamanda mutsuz etmektedir. Kripto para piyasasında son zamanlarda yaşanan hareketlilik yatırımcıları tedirgin ediyor. Dünyanın en büyük kripto para borsasında olan Binance tarafından çıkarılan Binance coin hakkında detaylı araştırma yapan yatırımcılar ilerleyen süreçte bu coinin nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Peki, Binance Coin nedir? Binance Coin ne kadar? Binance Coin yorumları nelerdir? Binance Coin yüklelişe geçer mi? işte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

Binance Coin (BNB) ne kadar?

En çok bilinen ve güvenilir bir borsa olan Binance tarafından çıkarılan Binance Coin (BNB) bugün Yüzde 2.04 oranında düşüş yaşadı. Bugünkü fiyatı ₺6,251.21 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺30,067,312,376 TRY.

BNB nedirBinance Coin (BNB) nedir?

Binance kripto para değişim borsası tarafından çıkarılan bir kripto para birimi olan Binanca coin, yatırımcıların dikkatinden kaçmıyor. Dünyanın en büyük kripto para borsası tarafından çıkarılan bu para birimi, ERC-20 tabanlı bir kripto para birimidir. Daha sonrasında kendi zincirini kuran Binance tarafından BEP2 tabanlı bir alt yapıya geçen Binance coin, ERC20 tokenlar yakılarak BEP2 tokenları haline getirilmektedir.

En çok tercih edilen ve en çok adı duyulan kripto para borsası olan Binance, kendi çıkardığı kripto para birimi olan Binance coin değerinde bir yükseliş yaşamaktadır. BNB arz miktarı toplam 170.532.785’dir. Dolaşımdaki BNB miktarı ise 154,532,785. İlerleyen süreç içerinde daha çok yükseliş yaşanması beklenen bu coin yatırımcılar tarafından tercih edilmektedir.

Binance Coin (BNB) nasıl çalışıyor?

Piyasadaki enflasyonu engellemek amacıyla çıkarılan Binance Coin, piyasada 100.000.000 BNB kalana kadar yakılmaktadır. Binance borsasının yıllık % 20 karı ile satın alınan bu coinler yakılarak enflasyon önlenmeye çalışılmaktadır. Binance son whitepaper güncellemesi ile karının %20'si ile BNB alacakları maddesini, karının bir kısmı ile alacakları şeklinde değiştirmiştir.

Binance Coin ile Kripto para piyasasında yer alan paraların alım satım işlemi yapılabilmektedir. Bu alım satım işlemleri sonrasında ise komisyon ödenebilmektedir. Binance coin ile Binance borsasında yapılan ödemeler senelere göre değişim göstermektedir. İlk sene %50, ikinci sene %25, üçüncü sene %12,5 ve dördüncü sene %6,75 oranında komisyon oranlarında indirim sağlayan Binance, kullanıcının elinde bulundurduğu Binance coin miktarında göre değişim göstermektedir.

Binance Coin Nasıl AlınırBinance Coin (BNB) nasıl alınabilir?

Türk yatırımcılar tarafından ilgi gören Binance coin, oldukça kolay bir şekilde satın alınabilmektedir. Bünance borsası tarafından çıkarılan Binance coin Türk Lirası olarak alınmak istediğinde basit bir şekilde alınabilir. Teknik bir işlem gerektirmeksizin alınabilen bir coin olarak piyasada yer edinmektedir. 

Binance Coin (BNB) yorumları

Binance Coin, piyasada yer almaya başlamasının ardında yükseliş trendi içerisinde yer alan bir kripto paradır. Bu kripto paranın arzının sınırlı olması ciddi bir artış yaşamasını da sağlamaktadır. Launchpad, Labs ve komisyon ücretlerinde yaşanan düşüşler Binance coine, değer kazandırmayı başardı. Tüm bunların yanı sıra bu kripto para biriminde görülen en artışın en büyük nedeni ise Binance kripto para piyasası tarafından çıkarılmasıdır. Dünyada en çok tercih edilen bu piyasanın çıkardığı para birimi de güvenli bir yatırım aracı olarak görülmekte ve bir çok yatırımcı tarafından tercih edilmektedir. Bu nedenle de genel olarak yükseliş içerisinde olan bir para birimidir. Tabi ki her kripto parada olduğu gibi Binance coin içinde riskler söz konusudur. Piyasanın iniş ve çıkışları göz önünde bulundurulmalıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal