Yürek Yakan Fotoğrafın Hikayesi Ortaya Çıktı

Çorlu'da meydana gelen kazada çekilen bir fotoğraf yürekleri dağlamıştı. Kazada eşinin dizinde ağlayan sağlık görevlisinin 3 yeğenini kaybettiği ortaya çıktı.

10.07.2018-10:52 - (Son Güncelleme: 10.07.2018-12:29)

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 24 insanın yaşamını yitirmesine sebep olan tren kazasının sonrasında yaşanan acıyı en iyi anlatan fotoğraflardan biri de Çorlu Devlet Hastanesi morgu önünde 112 yetkilisinin eşinin kucağına yatarak ağladığı anın fotoğrafı oldu.

3 YEĞENİNİ TREN KAZASINDA KAYBETMİŞ

Morg önündeki yürek dağlayan fotoğraftaki kişi Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü'nde 112 Satın Alma Müdürü olan Tolga Atasever'di. Habertürk'ten Göksel Gürsoy'a açıklama yapan Atasever, eşinin 3 yeğenini kazada yitirmesinin acısını yaşadıklarını kaydetti.

"BACANAĞIMDAN KAZA HABERİNİ ALDIM"

Tekirdağ'da ikamet ettiğini söyleyen Tolga Atasever yaşadıkları acıyı "Normal bir gündü. Bacanağımdan telefon aldım, tren kazası oldu diye. Eşimin ablası da o trendeydi. Özel aracımızla hemen olay yerine vardık. Birimler gelmeye başlamıştı. Yaralılar çıkarılmaya başlanmıştı.

"VAGON KALDIRILDIĞINDA 3 YEĞENİMİZİN CANSIZ BEDENİ ÇIKTI"

Funda abla iyiydi fakat çocuklar yoktu. Bir taraftan yaralılara yardım ettik. Sabaha karşı birinci vagon kaldırıldığı zaman Gülce Dikmen, Özge Nur Dikmen ve eşimin diğer bir ablasının kızı Sena Köse'nin cesetleri ortaya çıktı. Tarifsiz bir acıydı" sözleriyle kaydetti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal