Yılın İlk Kabine Toplantısı: Sokağa Çıkma Yasakları Kalkıyor Mu?

Yılın ilk kabine toplantısı bugün saat 15:00’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşecek. Kabine toplantısında, sokağa çıkma yasakları kalkacak mı? Yeni kısıtlamalar gelecek mi? Normalleşme sürecine geçilecek mi? soruları da cevap bulacak.

06.01.2021-14:22 - (Son Güncelleme: 11.01.2021-11:14) Yılın İlk Kabine Toplantısı: Sokağa Çıkma Yasakları Kalkıyor Mu?

Bugün 2021 yılının ilk kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, 15:00’de Beştepe’de gerçekleşecek. Herkesin merakla beklediği kabine toplantısında sokağa çıkma yasakları kalkacak mı? Yeni koronavirüs tedbirleri alınacak mı? Kafe, restorant ve işletmeler açılacak mı? soruları yanıt bulurken, yerli aşı çalışmaları ve aşı takvimi ile ilgili detaylar da aktarılacak. 

SOKAĞA ÇIKMA YASAKLARININ BİLANÇOSU!

KABİNE TOPLANTISINDA NELER KONUŞULACAK? 

 Bugünkü kabine toplantısında başta yerli aşı çalışmaları, koronavirüs aşı takvimi, sokağa çıkma yasaklarının ne zamana kadar devam edeceği, kafe, restorant ve işletmelerin ne zaman açılacağı, vaka sayılarındaki seyir, koronavirüs tedbirlerine yenilerinin eklenip eklenmeyeceği ile ilgili ülke gündemindeki çeşitli konular ele alınacak. 

Yılın İlk Kabine Toplantısı: Sokağa Çıkma Yasakları Kalkıyor Mu?

YENİ KISITLAMALAR GELECEK Mİ? 

Birçok merak edilen sorunun yanıt bulacağı kabine toplantısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da sunum yapması bekleniyor. Normalleşme sürecine ne zaman geçileceği, yeni tedbirlerin gündeme gelip gelmeyeceği, ve bu güne kadar uygulanan koronavirüs tedbirlerinin sonuçları, mevcut tedbirlerin ne zamana kadar uygulanacağı soruları yanıt bulacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal