Yılbaşı Biletleri Satışa Çıktı

Yılbaşında büyük ikramiye 100 milyon TL olacak. Peki biletler ne kadar? Yılbaşı biletleriyle ilgili tüm detaylar haberimizde...

19.11.2020-16:20 - (Son Güncelleme: 19.11.2020-17:44) Yılbaşı Biletleri Satışa Çıktı

Milli Piyango geleneği olan yılbaşı özel çekilişine sayılı günler kaldı. Yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi bu sene tam tamına 100 milyon TL olarak, Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 100 lira, yarım 50 lira ve çeyrek bilet 25 lira olarak düzenlendi.

Yılbaşında verilecek toplam ikramiye miktarı da 563 milyon 400 bin lira olacak. 18 Kasım tarihinden itibaren Milli Piyango biletlerini isteyen gezici bayiden, isteyen bayiden satın alabilecekler.

TOPLAM İKRAMİYE NE KADAR?

Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye satışı yapılan bilete çıkana dek çekiliş yapılacak.

Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları 31 Aralık 2020 gecesi çekilişten hemen ardından millipiyangoonline.com üzerinden açıklanacak.

Dağıtılacak toplam ikramiye miktarının 563 milyon 400 bin lira olacağı çekilişin ardından, amorti sonuçları da içinde olmak üzere biletinize ikramiye kazanıp kazanmadığını millipiyangoonline.com üzerinden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

KURALLAR NELER?

Milli Piyango bilet tipleri 3'e ayrılır; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet de ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet de ikramiyenin çeyreği kadar kazanılır.

Kazanan gruplar çekilişlerde farklılık gösteriyor ve Milli Piyango’da 2 adet özel gurup mevcut. Amorti, en son kazanan guruptur. 1.'si 0-4 arasından 2.'si 5-9 arasından olarak 2 basamak çekiliyor. Son hanesinde bu iki sayıdan birisi olan biletler amorti ikramiyesini alıyor.

Teselli gurubu, en büyük ikramiyeyi alan bilet numarasının her basamağındaki rakama göre bir çeşitlilik gösteren ikramiyedir. Oyunun kurallarıyla alakalı detaylı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/milli-piyango/kurallar adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

ÇEKİLİŞLER CANLI OLACAK MI?

ŞisalŞans’ın son teknolojiden faydalanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda yaptığı kuralar canlı bir şekilde yayınlanacak. Bütün çekiliş aşamaları  “Dünya Piyango Birliği” (World LotteryAssociation) standart ve kurallarına uygun olarak organize ediliyor ve en çok şeffaflığa dikkat ediliyor.

Dünya Piyango Birliği belgeli, son teknoloji ürünü yeni kura makineleriyle kurulan ve ŞANS MERKEZİ ismi konulan çekiliş stüdyosunda gerçekleştirilen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesi üzerinden canlı yayınlanıyor ve isteyen herkes çekilişe katılım sağlayabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal