Amorti Milli Piyango Sıralı Tam Sıralı Liste Sonuçları Açıklandı!

Milli Piyango çekilişinde bu hafta büyük ikramiye 2 milyon 500 bin lira olarak belirlendi. Milli Piyango çekiliş sonuçları dün akşam gerçekleşen canlı yayında açıklandı ve ikramiye kazanan biletler belli oldu.

30.01.2020-17:58 - (Son Güncelleme: 30.01.2020-17:54) Amorti Milli Piyango Sıralı Tam Sıralı Liste Sonuçları Açıklandı!

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?
Milli Piyango çekilişin bitmesinin ardından Milli Piyango İdaresi'nin resmi sitesi olan mpi.gov.tr'den resmi sonuçlar yayınlanmaktadır. Kazanan numaralarla birlikte aynı zamanda çekilişin resmi kayıt videosu da vatandaşlarla paylaşılmaktadır.

MPİ Biletinizi Buraya Tıklayarak Sorgulayabilirsiniz.


PİYANGO BİLETİNİZE İKRAMİYE ÇIKTIĞINDA PARA NERDEN ALINIYOR?
Milli Piyango biletinin son 3 rakamına kadar isabet eden ikramiye miktarlarını Milli Piyango gezici ve sabit bayileri ödemek zorundadır. Bu bayiler son dört veya beş rakamına göre isabetli biletlerin de ikramiyelerini ödeyebilirler. Bu tutarlar üzerindeki ikramiyeler bayi ödeme yetkisi dışındadır.

Başbayiler ile sanal ortam bayileri İdare ile imzaladıkları sözleşmede altı çizilen tutara kadar olan ikramiyeleri öderler.

Yılbaşı çekilişi için bilet kupürlerine bakılmaksızın, 1.000.000 ve daha büyük ikramiyeler, yıl içinde yapılacak diğer çekilişlere ait büyük ikramiye Genel Müdürlük tarafından, bunların altında kalan diğer tutarlar ise Milli Piyango Şube Müdürlüklerince ödenir.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal