Milli Piyango İdaresi İkramiyeleri Evlere Teslim Edecek

Milli Piyango İdaresi sokağa çıkması kısıtlanan talihliler için yeni bir karar aldı. Sokağa çıkması kısıtlı olan vatandaşların milli piyango kazanımları salgın boyunca evlerine teslim edilecek.

11.04.2020-16:44 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-16:33) Milli Piyango İdaresi İkramiyeleri Evlere Teslim Edecek

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını birçok ülkede görülmeye devam ediyor. 11 Mart tarihinde ülkemizde de görülen salgın nedeniyle rutin hayatta büyük değişiklikler yaşandı. Bu kapsamda Milli Piyango Genel Müdürlüğü de evde kal çağrılarına destek vermek adına yeni bir uygulama başlattı. 

Alınan karar kapsamında sokağa çıkması sınırlı olan vatandaşların milli piyango kazanımları evlerine götürülerek teslim edilecek. Açıklamada bu uygulamanın salgın dönemi boyunca büyük ikramiyelerde geçerli olacağı belirtildi. Talihliler kazanımlarının teslim edilmesi için talepte bulunarak ikramiyelerinin evlerine kadar gelmesini isteyebilir. 

SALGIN SANAL BAYİLERE İLGİ ARTIRDI

Coronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlar evlerinde kalmayı tercih ederken, Milli Piyango oyunlarını kaçırmak istemeyenler sanal bayilere yöneldi. Bu dönemde sanal bayide oynanan oyunların oranı arttı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal