Kronik Rahatsızlığı Olmayan Eczacı Coronavirüsten Hayatını Kaybetti

Ülkemizdeki coronavirüs salgını etkisini artırırken, İstanbul Sancaktepe'de 38 yaşındaki eczacı İsmail Durmuş coronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Durmuş'un hiçbir kronik rahatsızlığı olmadığı da belirtildi.

11.04.2020-15:38 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-15:27) Kronik Rahatsızlığı Olmayan Eczacı Coronavirüsten Hayatını Kaybetti

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde de ülkemizde görüldü. 1 aylık süreçte yaklaşık olarak 50 bin insanımız salgından etkilendi. Şimdiye kadar bin 6 vatandaş hayatını kaybederken, Sancaktepe'de 38 yaşındaki eczacı İsmail Durmuş coronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Hastalığın yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan insanları etkilediği yönündeki algı da günden güne değişmeye başladı. Durmuş'un hiçbir kronik rahatsızlığının bulunmadığı belirtildi. 

Eczacı Odası Durmuş'un vefatı sonrasında başsağlığı açıklama yayınladı. Açıklamada, "Genç meslektaşımız Eczacı İsmail Durmuş'u Covid-19 nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Meslektaşımıza Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm eczacılık camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Ülkemizde 1 aylık süreçte 47 bin 29 coronavirüs vakası tespit edildi. Hayatını kaybedenlerin sayısı bin 6'ya yükselirken, taburcularının ardından tedavi edilen kişi sayısı da 2 bin 423'e çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal