Yeni Renault Toros'un şekli ve fiyatı belli oldu: İşte 2023 model Toros

Bütün otomobil markaları artık elektrikli otomobil üretim sürecinde. Her gün akaryakıta gelen zamlar ve doğaya verilen zararlar dikkate alındığında elektrikli otomobil üretimine geçiş oldukça mantıklı görünüyor. Yeniliğe ayak uyduran Renault'un merakla beklenen 2023 model Toros modelinin fiyatı da belli oldu. Peki, Renault 2023 model Toros fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

17.07.2022-11:24 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-19:38)

Renault'un uzun zaman önce duyurduğu elektrikli araçları otomobil pazarındaki yerini almıştı. Renault'un son zamanlardaki en çok rövanşta olan modeli ise Zoe modeli olsa da en çok merak edilen modeli 2023 model R5 ile Toros modelleridir. 

Renault klasik otomobilleri elektrikli motorlu araçlara çevirerek yeniliğe imza atıyor. 

2023 model Renault Toros fiyatı ne kadar?

Toros ile R5 modellerinin fiyatları birbirine yakın olacak. Yani iki otomobil modelinin fiyatı da 1 milyon TL'yi aşacak gibi duruyor. Ayrıca otomobillerin gelmesi 2024 yılını bulursa fiyatlar tahmin edilene göre çok daha fazla olacaktır.

 renault toros

Otomobil sektöründeki güncel gidişat göz önüne alındığında fiyatlarda herhangi bir rahatla olacak gibi durmuyor. Fakat elektrikli araçlara gelecek ÖTV indirimiyle beraber fiyat durumunda biraz da olsa değişiklik görülebilir.

Yeni 2023 model Toros fotoğrafları!

2023 yılında piyasaya çıkacak olan Renault Toros'un fotoğrafları internette oldukça çok aratılor! fanları tarafından yakından takip edilen elektirikli toros'un Türkiye'de ilgi göreceği kesin. işte yeni Toros'un müthiş fotoğrafları! Adeta gelecekten geliyor gibi


Konsept olarak paylaşılan fotoğrafların yeni modelde etkisini göstereceği düşünülüyor!

İç dizayn ise oldukça havalı!


Talha Keleş
talhakeles@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal