Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Shrek ve Sinsirella
Dr. Ömer Aydın
Shrek ve Sinsirella
21.02.2020 Cuma 11:47

Fırat Çakıroğlu, 1 Ocak 1991 tarihinde Konya'nın Akşehir ilçesinde dünyaya geldi. Ailenin tek çocuğuydu. 1996 yılında öğretmen olan annesi nedeniyle Diyarbakır'da ilkokul yıllarını geçirdi. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi olan Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu idi.

Fırat Çakıroğlu, 20 Şubat 2015'te Ege Üniversitesi'nde PKK yandaşı öğrenci müsveddelerinin saldırısında bıçaklanarak şehid edildi.

Cinayetin sanığı terör örgütü üyeliğinden 15 yıl, kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul’un küfürbaz başkanı Fırat’ın şehadetinin 5. Yıl dönümünde , “Terörün 5 yıl önce aramızdan aldığı Ege Üniversitesi öğrencisi Fırat Yılmaz Cakıroğlu’nu rahmetle anıyorum” diye açıklama yaptı.

Kendisine Twitter üzerinden cevap yazdım: Ekrem Bey, Anasının tek kuzusu Şehidimiz Fırat'ı, senin kankitoların katletti. Bunu bilmiyor musun, yoksa her zamanki gibi yersen algı yönetimi mi yapıyorsun?

VATAN SAĞOLSUN

İdlib bölgesinde bulunan Silahlı Kuvvetlerimize yapılan hain saldırı sonucu 2 mehmetçiğimiz şehit oldu, 5 kahraman mehmetçiğimiz yaralandı. Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

Rus uçakları bombalar yağdırırken, Esed’in köpekleri Mehmetlerimize saldırırken,Putin’in eteğinin altına saklanan Esed’le görüşelim diyen gezizekalılar ne diyor?

Kana kan, intikam,intikam. Akacak kan,verilecek canlar, benim de olsa vatana feda olsun. VATANA SAĞOLSUN.

KRALİÇE’NİN GÜLÜ

Abdullah Gül, sessizliğini bozarak Karar Gazetesi yazarlarına verdiği mülakatta özetle,

-Sisi'yle barışılmalı,

-S-400 alımı yanlış,

-HDP'ye ayrımcılık yapılıyor,

-CHP takdir edilmeli,

-Parlamenter sisteme dönülmeli,

-Gezi ile gurur duyuyorum.

Demiş.

Esra Elönü buna cevaben, “Gezi davasından çekilen yürüyen yaprak, geziyle gurur duyduğunu söyleyen gül reçeli, kendi medeniyetini talan eden kavala koşan içimizdeki zurna sürüsü eşliğinde bir acizlik depremi yaşıyoruz. Faylar kırıldıkça ruhlardaki sıvalar da dökülüyor mu?” diye sordu.

Cemal Enginyurt ”Abdullah Gül ‘Gezi eylemleriyle gurur duyuyorum’ demiş. Abdullah Bey! Aynı gururu geziciler seninle ilgili duymuyor, hatta senden ve fikirlerinden nefret ediyorlar. ALLAH aşkına bu kadar mı davana, inancına ve eski yol arkadaşlarına düşman oldun? İntikam için gezici olmana gerek yoktu” şeklinde Tweet attı.

Ben de bu arkadaşlara cevaben;

"TERÖR EYLEMLERİNDEN GURUR DUYMAK, İHTİRAS ,NANKÖRLÜK, HASED, İHANET NE FENA BİR KARAKTER BOZUKLUĞUDUR.” diye yazdım.

MİLLET KÜTÜPHANESİ

Cumhurbaşkanımız Beştepe’deki Külliyede Millet Kütüphanesi’nin açılışı nedeniyle Twitter’da yazdı;

“ Her kitap, bir âlimdir. Eğer yüzlerce kitabınız varsa, yüzlerce âlimin dostusunuz ve onların ilminden faydalanıyorsunuz demektir. İnşallah gençlerimiz Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde hakiki bir dost olan kitapla bağlarını güçlendireceklerdir.”

24 saatini dur durak bilmeden milletine hizmette geçiren, bu kadar yoğun, sorunlu gündemleri arasında, Millet Kütüphanesi’nin yapımını da takip ederek, açılışını gerçekleştiren Bir devlet başkanına sahip olduğu için Türk Milleti ve İslam ümmeti ne kadar gurur duysa, şükretse  azdır.

İŞ BANKASI

Bir okuyucum sormuş;

”Erdoğan Deprem için toplanan yardım paraları ile BANKA kursa; Ve bu bankanın gelirinin bir kısmını Ak Partiye Bir kısmını Osmanlı Tarih Araştırmasına, Bir kısmını Tügva vakfına bağışlasa CHP'liler ne yapar, nasıl bir tepki verir?”

Cevapladım;

Bir şey demezler, diyemezler. Hintli Pakistanlı,Bengaldeşli Müslümanların, Kurtuluş Savaşında Hilafet ayakta kalsın diye gönderdiği yardım paralarıyla İş Bankası’nı kurdurup, bankadan  adına hisse alan  Ata'nın aziz hatırasına saygısızlık edemezler.

BAY KEMAL

Sayın Mustafa Varank sordu; ”Darbeci hainler Sayın Cumhurbaşkanımızın bulunduğu Marmaris'e suikast timi gönderip oradaki polisleri şehit ederken, Kılıçdaroğlu neredeydi?”

Cevap verdim;

BAY KEMAL O SIRADA, BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANININ EVİNDE TV SEYREDİP, KAHVESİNİ HÖPÜRTETİRKEN, DARBECİLER TARAFINDAN HÜKÜMETİ KURMAKLA GÖREVLENDİRMEYİ BEKLİYORDU.

HADİ ORDAN NUH METE

Eski DGM savcısı Nuh Mete Yüksel "Cumhurbaşkanı yargılanmalı" demiş.

FETÖ’nün şantajına boyun eğerek, yıllarca kapı arkasında saklanan, vesayet artığı hadsiz, saygısız Nuh Mete, yeni tertiplerde rol kapmanın peşinde.

Cumhurbaşkanımıza karşı kullanılan  kirli ve saygısız dil karşılıksız kalmaz. 15 Temmuz’da FETÖ’cü alçaklarının yiyemediği Cumhurbaşkanımızı, Nuh Mete’nin gibi vesayet artığı hadsizlere mi yiyecek? Hadi oradan!

REZİLLİKTE SON PERDE

İstanbul'da mesleğe yeni başlayan Öykü adlı stajyer avukat önceki gün, yanında çalıştığı ve babasının da avukatı olan Mühittin Köylüoğlu tarafından cinsel saldırıya uğradığını açıkladı.

Stajyer avukat, sosyal medyada "Can güvenliğimden endişe ediyorum. Arkamda durabilecek sizlerden başka kimsem yok. Lütfen sessiz kalmak istemiyorum. Ölmek istemiyorum” açıklamasıyla imdat istedi.

Hakkında cinsel saldırı suçlamaları bulunan avukat Muhittin Köylüoğlu, dün gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

REZİLLİKTE SON PERDE. NE DEMİŞLER “KIRKINDA SONRA AZAN KART ZAMPARAYI HAPİSHANE PAKLAR.”

Twitter: @dromeraydin